b0ber Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 moj pierwszy powazniejszy eksperyment z kolorowaniem w psie, dlatego zalezy mi na ostrej krytyce i wytknieciu mozliwie wszystkich bledow :D obrazek nie jest w sumie calkiem skonczony, ale juz nie mam sily machac myszka jak gupi. jutro zamawiam tablet ;) a wy tymczasem komentujcie i niszczcie. njoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Jest ok, tylko skąd ten guz na prawej ręce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 AAAAAAAA.... Jaka duża rozdziałka- ja nawetrysuje w mniejszych. Nie podoba mi siękrew na jego dłoni, ale jak na myszkę to bardzo git- Kupuj tablet!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 heh czemu chlopak ma 2 bicepsy na lewej rece a na prawej tylko 1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2004 bo to mutant ? dziex za komentsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 Tak to wszystko wyjaśnia, robota niezła nawet jak na tablet, a Ty robisz to mychą słowa uznania, tylko tak dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 widze ze mutant ale kiepawo to wyglada :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi