Gość styczny Napisano 6 Wrzesień 2004 Napisano 6 Wrzesień 2004 JAK SIE WRZUCA CZCIONKI DO 3DS MAX'A?? 3DS MAX POBIERA CZCIONKI Z WINDOWSA?? A I JESZCZE MAM PEWIEN BŁĄD Z WRZUCENIEM RENDERA VRAY'A http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9027
Gość styczny Napisano 6 Wrzesień 2004 Napisano 6 Wrzesień 2004 FAJNIE MOJA CZCIONKA JEST True Type I NIEWYSKAKUJE MI W 3D NIEMA JEJ W PROGRAMIE MOGE CI PRZESŁAĆ JĄ NA EMAIL I SE ZOBACZYSZ
SansSerif Napisano 6 Wrzesień 2004 Napisano 6 Wrzesień 2004 to zrob napis w corelu lub illustratorze i weksportuj do *.ai. masz problemy ze wzrokiem? wylacz capslocka i nie pisz boldem!
Gość styczny Napisano 6 Wrzesień 2004 Napisano 6 Wrzesień 2004 niewiem w czym jest problem ale mam terz programik "iconxp" i mój brat w tym programie może operować tą nową czcionką a ja nie ( mam xp podzielonego na urzytkowników) no i w word'zie też niemam tych czcionek
illy Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 hmmm pisz standartowa czcionka, moze masz jakis program zarzadzajacy czcionkami albo jakis inny, najlepiej zrob reinstall :D
SAIRAM Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 Ja też używam czasami wzorków fontowych i wszystko działa jak należy. Spróbuj najpierw wwalić fonty a potem przeinstalować maxa.
Gość LordMalak Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Max automatycznie importuje czcionki czy trzeba to zrobić manualnie ?
Rekomendowane odpowiedzi