Napisano 6 Wrzesień 200420 l JAK SIE WRZUCA CZCIONKI DO 3DS MAX'A?? 3DS MAX POBIERA CZCIONKI Z WINDOWSA?? A I JESZCZE MAM PEWIEN BŁĄD Z WRZUCENIEM RENDERA VRAY'A http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9027
Napisano 6 Wrzesień 200420 l FAJNIE MOJA CZCIONKA JEST True Type I NIEWYSKAKUJE MI W 3D NIEMA JEJ W PROGRAMIE MOGE CI PRZESŁAĆ JĄ NA EMAIL I SE ZOBACZYSZ
Napisano 6 Wrzesień 200420 l to zrob napis w corelu lub illustratorze i weksportuj do *.ai. masz problemy ze wzrokiem? wylacz capslocka i nie pisz boldem!
Napisano 6 Wrzesień 200420 l niewiem w czym jest problem ale mam terz programik "iconxp" i mój brat w tym programie może operować tą nową czcionką a ja nie ( mam xp podzielonego na urzytkowników) no i w word'zie też niemam tych czcionek
Napisano 7 Wrzesień 200420 l hmmm pisz standartowa czcionka, moze masz jakis program zarzadzajacy czcionkami albo jakis inny, najlepiej zrob reinstall :D
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Ja też używam czasami wzorków fontowych i wszystko działa jak należy. Spróbuj najpierw wwalić fonty a potem przeinstalować maxa.