fafaraf Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 (edytowane) Witam! Temat jest świetny więc korzystam z okazji i również coś stworzę. Detektyw na podstawie zgromadzonych danych odkrywa, że w pobliżu lokalnego baru może przebywać osoba odpowiedzialna za serię zabójstw. Poszukiwania przeprowadza z wykorzystaniem nowoczesnego gadżetu tworzącego profil psychologiczny przestępcy. Gadżet analizuje mózg sprawdzanej osoby i ustala prawdopodobieństwo popełnienia przez nią przestępstwa, co obrazowane jest za pomocą barwy emitowanych przez urządzenie promieni - od niebieskiej przez żółtą do czerwonej. Edytowane 28 Luty 2014 przez fafaraf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Demon Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 całkiem całkiem fajna praca ,i kolorystyka + więcej szczegółów oczywiście potem , powinno być git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafaraf Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2014 Dalszy progres. Zmieniłem trochę kadrowanie, chociaż jeszcze pewnie będę coś w tej kwestii kombinował. Mam nadzieję że praca jest już w miarę czytelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafaraf Napisano 4 Luty 2014 Autor Share Napisano 4 Luty 2014 Dalsza walka z kadrem/kompozycją i trochę więcej detalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 4 Luty 2014 Share Napisano 4 Luty 2014 pewnie to widziales... ale obróć napis bar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafaraf Napisano 8 Luty 2014 Autor Share Napisano 8 Luty 2014 Kolejne postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafaraf Napisano 9 Luty 2014 Autor Share Napisano 9 Luty 2014 Ostatni update przed nominacjami. Drobne zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafaraf Napisano 28 Luty 2014 Autor Share Napisano 28 Luty 2014 (edytowane) Finał. Niestety dopiero dzisiaj zasiadłem z powrotem do obrazka i wiele już nie zmieniłem. Edytowane 28 Luty 2014 przez fafaraf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi