Tomala Napisano 23 Styczeń 2014 Napisano 23 Styczeń 2014 Yo, W niedalekiej przyszłości nieporadny detektyw używa niewidzialnego kostiumu w czasie śledztwa. Niestety pewnego razu technika płata mu figla ;) Na razie szybki opis pomysłu, koncept wkrótce. Scenka będzie w stylistyce cartoon. Powodzenia wszystkim startującym! Pozdro.
deshu Napisano 23 Styczeń 2014 Napisano 23 Styczeń 2014 Kostium niewidzialny czy kostium niewidzialności?
Tomala Napisano 23 Styczeń 2014 Autor Napisano 23 Styczeń 2014 Ha, łatwiej powiedzieć niewidzialny kostium ale dokładniejszym określeniem jest kostium niewidzialności dzięki któremu to osoba która go założy staje się niewidzialna. Żeby nie być gołosłownym ;) http://science.howstuffworks.com/invisibility-cloak.htm
Tomala Napisano 9 Luty 2014 Autor Napisano 9 Luty 2014 Hej, trochę wyszło jak zawsze ;) Z braku czasu utkwiłem na etapie konceptowania postaci w zbrushu i nawet nie przedstawiłem ogólnego konceptu. Żeby nie było że nie wrzuciłem nawet jednego obrazka to podrzucam wczesny model detektywa i jednej z kilku postaci które miały być w scenie. Mam zamiar na 100% dokończyć w wipie. Pozdro :)
Rekomendowane odpowiedzi