Tomasz Kucharz Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 OK JUŻ WIEM JAK TO ZAŁATWIĆ :-) :-) :-) tanio i wg. prawa :-) niestety musze wykazować oryginalnego posta i posty z cenami wiecie jakich przyczyn :-) dzieki narka
dr Ug Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 "większość grafików 3d uważają interfejs rev 6 za nieudany i niewygodny." Uwazam, ze to co napisales jest bzdura, nie mowiac juz o tym, ze wypowiadasz sie za nieokreslona 'wiekszosc'. Tyle ode mnie. Staralem sie powstrzymac, ale mi nie wyszlo.
Tomasz Kucharz Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Napisano 8 Wrzesień 2004 większość których znam ale nie tu problem chodzi o maxa 5
Gotham Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 Mnie też zamurowało... Już pomijając fakt że mam dokładnie odwrotny stosunek do sprawy (ułatwili powywalanie zbędnych pierdół), to jednak odruch mówienia za siebie w takich e-mailach jest pożądany (nie wywołuje śmiechu. PS. Z kim ty się zadajesz ;).
Tomasz Kucharz Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Napisano 8 Wrzesień 2004 OK JUŻ WIEM JAK TO ZAŁATWIĆ :-) :-) :-) tanio i wg. prawa :-) niestety musze wykazować oryginalnego posta i posty z cenami wiecie jakich przyczyn :-) dzieki narka
buczer Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 z tego co wiem to prawdopodobnie max 5 bedzie kosztował tyle samo co 6. przynajmnie tak jest w przypadku acada a to chyba ta sama firma wiec polityka pewnie jedna.
Tomasz Kucharz Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Napisano 8 Wrzesień 2004 widziałem na jakieś stronie w oferice wersje 5 za niecałe 6000 zł.
dr Ug Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 Nie mowimy o tym, czy jest lepszy, tylko o tym, ze wypowiadasz swoje wlasne - nieuzasadnione, jak sie zreszta okazuje - zdanie w imieniu 'wiekszosci'. Osobiscie widze roznice miedzy 'nieudany interfejs', a 'narzedzia, ktorych nie uzywam'. Co do wymagan i ceny masz racje, w pelni rozumiem ten punkt widzenia. *** OT *** Moze zainteresuj sie XSI Foundation?;) Jest zdecydowanie tanszy, a potezne mozliwosci zachowuje.
Bilay Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 przychylam się do końcowej sentencji dr ug'a - bierz XSI
buczer Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 moze sa wersje oem`owe jak w przypadku ps? w takim przypadku mozna kupic u niemcow taka wersje. np. ps6 na niemieckim ebayu kosztował jakies 40 euro ale do konca nie wiem czy jest to legalne choc podobno jestesmy w UE wiec powinno byc podobnie. trzeba by z jakims prawnikiem pogadac o ile wogole jest cos takiego jak oem`owy max. osobiscie wątpie???
dr Ug Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 Nie ma. Gdzies mi sie w ogole obilo o uszy, ze licencja nie pozwala na odsprzedawanie Maxa. Rozwiazaloby to zagadke nielegalnosci sprzedazy starych wersji. Moze to tylko plotki ;)
Tomasz Kucharz Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Napisano 8 Wrzesień 2004 OK JUŻ WIEM JAK TO ZAŁATWIĆ :-) :-) :-) tanio i wg. prawa i za zgodą discreet :-) niestety musze wykazować oryginalnego posta i posty z cenami wiecie jakich przyczyn :-) dzieki narka
Archangel Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 Oryginalny max 5 za niecale 6 tys zl ?? Ja ostatnio pisalem w podobnej sprawie do firmy Quedex z tym ze chcialem kupic jeszcze starsza wersje (4) oto co otrzymalem: witam, discreet powymieniał nam 3dsmax4 na v6 tak wiec zamawiając wersję 4 i brazil'a otrzmyma Pan wersje 6, Brazila i potężny rabat. Z wyrazami szacunku Jacek Miklasiewicz mailto:[email protected] a i jeszce jeden mail tym razem konkrety: nie spodziewałbym się wersji 7 tak szybko. (nic o niej nie wiemy) 4250 EUR netto 3dsmax 1000 EUR BRAZIL ----------------------- 5250 EUR netto - komplet cena z rabatem: 4200 EUR netto - rabat - 1050 EUR ! dodatkowo za 340 EUR netto (150 EUR taniej) zakupi Pan u nas kartę grafiki Wildcat 880VP Pro (dedykowaną do 3dsmax) można ją też wymienić za starą kartę AGP - wówczas 300 EUR netto co Pan na to? Z wyrazami szacunku Jacek Miklasiewicz mailto:[email protected]
Tomasz Kucharz Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Napisano 8 Wrzesień 2004 Dzięki można to załatwić jeszcze inaczej ale trzeba to zrobić w porozumieniu z samym discreet FOR GOTHAM lubisz się śmiać (najlepiej z kogoś) byle by się tylko temat znalazł
Gotham Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 Przesadzasz Tomku, nieprzespana nocka dała o sobie znać. Jeśli uraziłem to przepraszam. Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi