Szajkers Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Witam Zamieszczam swoją pracę, dopiero zaczynam z Blenderem, liczę na cenne uwagi.
Ikki3D Napisano 10 Luty 2014 Napisano 10 Luty 2014 Pomysł ciekawy lecz jest parę rzeczy które wypadało by dopracować :) Zostaw sobie tą scenkę i wróć do niej jak będziesz miał więcej umiejętności i doszlifujesz tą scenkę. Jak na razie to model broni i torów jest mało dokładny :)
Szajkers Napisano 10 Luty 2014 Autor Napisano 10 Luty 2014 Model torów słaby, ale model broni myślę że jest spoko (AS VAL), pokaże go powiększonego. Też uważam że dobrze będzie później do tego wracać, trochę jeszcze zmodyfikowałem projekt.
ciacho191 Napisano 10 Luty 2014 Napisano 10 Luty 2014 prawdę mówiąc, nawet nie zauważyłem tej broni ;)
Szajkers Napisano 10 Luty 2014 Autor Napisano 10 Luty 2014 (edytowane) No nie wiem jak ją umieścić żeby była bardziej widoczna..... początki nigdy nie są łatwe, na pewno będę musiał do tego wracać. Poprawiłem też tory bo za bardzo rzucają się w oczy lecz na razie nie wstawię poprawionej wersji. Edytowane 11 Luty 2014 przez Szajkers
Mortom Napisano 25 Luty 2014 Napisano 25 Luty 2014 Przenieś wątek do WIPa, tam ci ludzie bardziej pomogą :)
Rekomendowane odpowiedzi