Gość Paolo Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Witam Mam włoską wersję 3ds max i chciałbym zmienić na angielską ale nie mogę znaleść opcji gdzie można zmienić język. Proszę o pomoc!! Pozdrawiam Paweł
Seo000 Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Z tego co wiem nie ma takiej opcji z powodu dużej złożoności maxa więc radzę zaopatzryć się w wersję angielską podsatwową:)
Marcin Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 boze skad ty masz wloska wersje ? incredeble normalnie ...
Seo000 Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 Ja bym powiedział ale nie chcemy chyba żeby zdjęto ten temat.
SAIRAM Napisano 26 Listopad 2004 Napisano 26 Listopad 2004 Nie wiem czy to jest konieczne. Przypuszczam, że i tak oryginalne nazwy są zachowane, a że inne pidułki są po włosku to inna sprawa:P aha, zawsze mozesz zacząć uczyć sie włoskiego(taniej wyjdzie niz kupno angielskiej wersji maxa):P
Ania Napisano 26 Listopad 2004 Napisano 26 Listopad 2004 nauczysz sie i maksa i wloskiego, malo kto ma ta mozliwosc, ciesz sie i nie nazekaj.
3dskillerek Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 heh ach ten angielski i inne obce języki... mój kumpel ciagle mnie pyta czy jest polska wersja maxa :} ale wiem że nie ma :}
Rekomendowane odpowiedzi