asfalton Napisano 20 Luty 2014 Napisano 20 Luty 2014 (edytowane) Czesc, co myslicie o tym? http://vimeo.com/87125815 probowalem wrzucic inny link z vimeo ale nie zadzialal :p Edytowane 20 Luty 2014 przez asfalton
asfalton Napisano 7 Marzec 2014 Autor Napisano 7 Marzec 2014 Zrobilem maly update, i dodalem troche projektow z pracy przy effektach specjalnych do filmu Kon-Tiki.
martin-flash Napisano 31 Marzec 2014 Napisano 31 Marzec 2014 super, szczególnie lotniskowiec mi się podoba i ta koparka
asfalton Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Napisano 1 Kwiecień 2014 Wielkie dzieki, ciesze się że Ci się podoba, trochę się nagrajdałem przy tym lotniskowcu :p
Riko Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 Fajnie. Ale wyrzucił bym tą część z tym potworem z 20 sekundy bo przez to nierówno się robi. Poza taka że by się wypierdziulił koncertowo jak by tak stał, no i wygląda brzydko moim zdaniem :) Fajnie, powodzenia.
asfalton Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Napisano 1 Kwiecień 2014 Jo, masz racje, robilem na szybko tą obkrętke tnie się i musze nad nią popracować, mam w planie podpicować jeszcze tę scene z postaciami z gry któregoś wieczora ;), dzieki !(skąd wiedziałeś? Kilka sekund później zaliczył glebę ;)) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi