PerMorgan Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 (edytowane) Witam wszystkich, Skończyłem niedawno projekt retro-futurystycznego motocykla, w tym wypadku bazowałem dość pobieżnie na modelu Yamaha Royal Star Venture 1300. Jest to dość swobodna "zabawa wierzchołkami", potraktowałem to jako pretekst do pogłębienia mojej znajomości Blendera i przygotowania się przed podjęciem się jakiegokolwiek studium czy sceny. Nie mam za sobą zbyt wielu poważnych prac, przez co brakuje mi doświadczenia, dlatego mile widziana jest konstruktywna krytyka :) Korzystałem z programu Blender 2.69 ( silnik renderujący Cycles ), symboliczny post processing wykonałem w Adobe Photoshop CS6. Dorzucam jeszcze widok z tyłu: Edytowane 23 Luty 2014 przez PerMorgan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 23 Luty 2014 Share Napisano 23 Luty 2014 Fajnie to wygląda, tylko to tło takie nie za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi