Mr Pank Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 kiedyś narysowałem takiego sobie stwora ,a teraz go wymodelowałem oto on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 szkic-tani ale może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 tragiczne oświetlenie i kiczowate tekstury. modelling może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 facata która z tego połorzenia wygląda lepjej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 czemu takie małe uszy ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Model i concept fajny,ale strasznie dużo traci na oświetleniu i teksturach(popraw koniecznie) bo mimo że to Finished works warto nad tym popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 czemu takie małe uszy ma :) Uszy jak uszy, ale te ROGI;-) Mnie się podoba zbliżenie mordki, ale fakt - oświetlenie trzeba poprawić, to samo z teksturami (mam wrażnienie, że model jest źle zmapowany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 a przepraszam, czy to jest słoń prawdziwy, czy dmuchany? nie chcę skończyć jako pijak (patrz: mrożek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 fajnie to wyglada....tylko popracowac troche nad oswietleniem i texturami i bedzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi