Mr Pank Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 po obejrzeniu filmu animowanego Lilo and Stitch spodobał mi się czerwony ścigacz i poprostu dla samego sprawdzenia się postanowiłem go wymodelować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 witam!! co sie odrazu nasuwa to kompzycja (prezentacja) do bani:) malo tutaj co widac modelu prawie nie widac tylko czerwone plamy i troche czerni:D:D ja jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 taki rend a'la '97 kicz-und-plastik stajl. kosmiczne planetki, telepaci, ufoludki i tego typu mdłe opowieści. raczej nie przemawia do mnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keszelu Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Zgadzam sie z przedmowcami. przedstawienie tego scigacza jest beznadzejne.. czerony odblysk naprzodzie tez marny. model fajny, ja bym dal bardziej odblaskowy lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 poza tym zdaje mi się, ze kiedyś to już gdzieś widziałem... madbart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi