Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Krotka seria o nazwie :

macrografique

1.jpg

They say that with pain you can reach the stars..

2.jpg

It's said that mouth print is as unique as the finger prints...

3.jpg

Their mecanical eyes were unable to see the overwhelming counterfait.

4.jpg

Deaf and blind and dumb and born to follow, what you need is someone strong to use you..

5.jpg

Her beauty was electrical..

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dwa ładne watki jednego dnia.

panowie opamietajcie sie....ludzie z kasza nie nadazaja

Napisano

smakowite panie smakowite ...sila i przekaz wszystko co potrzeba

poz

ps ee panie kaszaniasty to do biurka i smigaj bo ja zabciu zaraz cos wrzuce ;D

Napisano

I to jest to moim zdaniem :)... swietne. ostatnie jakos odstaje lekko... ale i tak jestem pod wrazeniem.

Napisano

dlaczego w jezyku angielskim? czy jezyk polski jest zbyt trywialny do opisu mniej oczywistych przekazów?

Napisano
  • Autor

dzudzu, smieszne pytanie :P opisy mialem gotowe z watku ktory dalem wczesnie CGtalk, wszystkie programy sa po angielsku i kazdy na tej stronie mniej lub wiecej go zna a jesli nie to lepiej niech sie nauczy ;) bo na pewno w zyciu sie to przyda.

Napisano
  • Autor

Ehh, a sa tu jakies linki do vortali dla polonistow esh, fajnie,ze fotki sie podobaja, nie rozumiem problemow jezykowych. PS: IMO moze zbanujcie discreet,ze maxa nie ma po polsku ;)

Napisano
  • Autor

Czemu wszyscy sie nie ucza polskiego tylko ciagle ten angielski i angielski... ;) Troche "OffTopik" sie tu zrobilo. IMO nie wazne w jakim jezyku ktos nazywa swoje prace moga to byc nawet zero-jedynki ;)

Napisano
  • Autor

Wszystkie zdjecia w tej serii robilem Nikonem coolpixem 990, swietny aparat a chyba niedoceniany, ladnie czyta kolor. W wiekszosci przypadkow byly to makra, fl. okolo 20 mm. Obiektyw jest staly, juz nie pamietam dokladnych namiarow, jesli chcesz sprawdzic to polecam: http://www.dpreview.com - opis wszyskih cyfrowek jakie kiedykolwiek powstaly.

Napisano

jeny... zdecydowanie nie dla mnie, nie cierpię takich kwasowatych kolorów.

Napisano

hehe spoko pm; nie mam problemów z angielskim; gdybym wiedzial, ze to idzie tez na CGtalk, a ty robisz do nas copy/paste, to nie byloby nawet pytania; opisy sa ok i pomagaja w interpretacji; czasmi jednak ludzie sila sie na efekciarstwo i klepia angielskim, który nic nie wnosi, a ludzi z boku wrecz smieszy; kiedys burżuazja i parweniusze silili się francuzszczyznę wplatając ją w polskie zdania; teraz tę rolę pełni angielski; jeśli jeszcze ma to sens gdy gadamy ze sobą w tonie prześmiewczym jak ziomale to spoko, ale jeśli jezykiem 'matrixa' chcesz wniesc klimat do tych fotek .... no to sorry, no comments :) mnie to troche bawi.

co do prac to sa luzik, gratuluje pomyslów; czasem troche denerwujace jest kadrowanie i klaustofobia, ale ogólnie ok; dzialaj dalej.

yo

Napisano

Genialne.. trafia do mnie!! :)

Napisano
2D - tylko w przypadku prac w WIP

Galeria dla 2D jest odrębnym działem i obowiązują tam inne zasady

z czego jednoznacznie wynika, iż prace 2d nie mają prawa się tutaj znaleźć... zgadza się?

Napisano

moze dobrym pmyslem bylo by zmienienie tematu "Fotomontaze" na "Fotografie i Fotomontaze" w dzielae 2D ? tam mozna bylo by prosciej i szerzej ...

a co do pracy .... ;) cos w nich jest ale mam to na koncu jezyka ... jak wylezie to edytuje i wpisze ;)

Napisano
  • Autor

mch: biedny parweniusz chyba ze mnie bo nie rozumiem Twojego postu ani zasad do jakich sie odnosisz, w rulingu do tego dzialu tego nie ma. IMO 2d moze tu byc bo to skonczona praca a nie WIP, btp podzial na tym forum odnosnie projektow jest lekko niejasny ale chyba nie widze problemu by w finnished works znajdowany sie wlasnie PRACE SKONCZONE ;) ... BTW jesli nie masz sie czego czepiac to moze zajmij sie swoim kapelusznikiem :P nic do ciebie nie mam ale jesli masz jakis problem wobec mnie to prosze bardziej otwarcie.

Napisano

Dzięki za info o sprzęcie, przyjżę się mu teraz bliżej pewnie, bo efekt intryguje. :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.