pm_ceglowski Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 Krotka seria o nazwie : macrografique #01 They say that with pain you can reach the stars.. #02 It's said that mouth print is as unique as the finger prints... #03 Their mecanical eyes were unable to see the overwhelming counterfait. #04 Deaf and blind and dumb and born to follow, what you need is someone strong to use you.. #05 Her beauty was electrical..
buczer Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 dwa ładne watki jednego dnia. panowie opamietajcie sie....ludzie z kasza nie nadazaja
little-ninja Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 smakowite panie smakowite ...sila i przekaz wszystko co potrzeba poz ps ee panie kaszaniasty to do biurka i smigaj bo ja zabciu zaraz cos wrzuce ;D
darkelf Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 I to jest to moim zdaniem :)... swietne. ostatnie jakos odstaje lekko... ale i tak jestem pod wrazeniem.
dzudzu Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 dlaczego w jezyku angielskim? czy jezyk polski jest zbyt trywialny do opisu mniej oczywistych przekazów?
pm_ceglowski Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 dzudzu, smieszne pytanie :P opisy mialem gotowe z watku ktory dalem wczesnie CGtalk, wszystkie programy sa po angielsku i kazdy na tej stronie mniej lub wiecej go zna a jesli nie to lepiej niech sie nauczy ;) bo na pewno w zyciu sie to przyda.
Mkaszpir Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 fotki widzę i pochwalam :D, język znam, i nie pochwalam takiego podejścia :p
pm_ceglowski Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 Ehh, a sa tu jakies linki do vortali dla polonistow esh, fajnie,ze fotki sie podobaja, nie rozumiem problemow jezykowych. PS: IMO moze zbanujcie discreet,ze maxa nie ma po polsku ;)
Mkaszpir Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Właściwie to czemu cgtalk też nie jest po polsku? :D ha ha ha
pm_ceglowski Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 Czemu wszyscy sie nie ucza polskiego tylko ciagle ten angielski i angielski... ;) Troche "OffTopik" sie tu zrobilo. IMO nie wazne w jakim jezyku ktos nazywa swoje prace moga to byc nawet zero-jedynki ;)
Mkaszpir Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Wróćmy do prac, z ciekawości, jaki obiektyw?
pm_ceglowski Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Napisano 11 Wrzesień 2004 Wszystkie zdjecia w tej serii robilem Nikonem coolpixem 990, swietny aparat a chyba niedoceniany, ladnie czyta kolor. W wiekszosci przypadkow byly to makra, fl. okolo 20 mm. Obiektyw jest staly, juz nie pamietam dokladnych namiarow, jesli chcesz sprawdzic to polecam: http://www.dpreview.com - opis wszyskih cyfrowek jakie kiedykolwiek powstaly.
mCh Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 jeny... zdecydowanie nie dla mnie, nie cierpię takich kwasowatych kolorów.
dzudzu Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 hehe spoko pm; nie mam problemów z angielskim; gdybym wiedzial, ze to idzie tez na CGtalk, a ty robisz do nas copy/paste, to nie byloby nawet pytania; opisy sa ok i pomagaja w interpretacji; czasmi jednak ludzie sila sie na efekciarstwo i klepia angielskim, który nic nie wnosi, a ludzi z boku wrecz smieszy; kiedys burżuazja i parweniusze silili się francuzszczyznę wplatając ją w polskie zdania; teraz tę rolę pełni angielski; jeśli jeszcze ma to sens gdy gadamy ze sobą w tonie prześmiewczym jak ziomale to spoko, ale jeśli jezykiem 'matrixa' chcesz wniesc klimat do tych fotek .... no to sorry, no comments :) mnie to troche bawi. co do prac to sa luzik, gratuluje pomyslów; czasem troche denerwujace jest kadrowanie i klaustofobia, ale ogólnie ok; dzialaj dalej. yo
mCh Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 2D - tylko w przypadku prac w WIP Galeria dla 2D jest odrębnym działem i obowiązują tam inne zasady z czego jednoznacznie wynika, iż prace 2d nie mają prawa się tutaj znaleźć... zgadza się?
Marcin Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 moze dobrym pmyslem bylo by zmienienie tematu "Fotomontaze" na "Fotografie i Fotomontaze" w dzielae 2D ? tam mozna bylo by prosciej i szerzej ... a co do pracy .... ;) cos w nich jest ale mam to na koncu jezyka ... jak wylezie to edytuje i wpisze ;)
pm_ceglowski Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Napisano 12 Wrzesień 2004 mch: biedny parweniusz chyba ze mnie bo nie rozumiem Twojego postu ani zasad do jakich sie odnosisz, w rulingu do tego dzialu tego nie ma. IMO 2d moze tu byc bo to skonczona praca a nie WIP, btp podzial na tym forum odnosnie projektow jest lekko niejasny ale chyba nie widze problemu by w finnished works znajdowany sie wlasnie PRACE SKONCZONE ;) ... BTW jesli nie masz sie czego czepiac to moze zajmij sie swoim kapelusznikiem :P nic do ciebie nie mam ale jesli masz jakis problem wobec mnie to prosze bardziej otwarcie.
Mkaszpir Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Dzięki za info o sprzęcie, przyjżę się mu teraz bliżej pewnie, bo efekt intryguje. :D
THE MANYSH TRAFO Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 taK JUZ WSZYSTKO ZOSTAŁO POWIEDZIANIE DODAM TYLKO ZE MI SIE PODOBA ! GRATULACJE!
Rekomendowane odpowiedzi