Juzwa Napisano 12 Marzec 2014 Napisano 12 Marzec 2014 Witam, Importuje sobie obiekty do majki i sa one zwalone, wygladaja tak: image upload no ads ocb?
Marcolini Napisano 12 Marzec 2014 Napisano 12 Marzec 2014 Robiłem w drugą stronę i też się zdarzało, nakładałem wtedy Turn to poly i spłaszczałem stos.
praetorian Napisano 12 Marzec 2014 Napisano 12 Marzec 2014 Sprawdź normalne. Normals > unlock, set to face, smooth
Juzwa Napisano 12 Marzec 2014 Autor Napisano 12 Marzec 2014 Sprawdź normalne. Normals > unlock, set to face, smooth Thx zadzialalo. Chociaz jak dalem set to face a mialem tam chyba z 50tys poly to mi caly komp sie zwiesil na kilkanascie sekund, sie troche przestraszylem :D
legomir Napisano 12 Marzec 2014 Napisano 12 Marzec 2014 Thx zadzialalo. Chociaz jak dalem set to face a mialem tam chyba z 50tys poly to mi caly komp sie zwiesil na kilkanascie sekund, sie troche przestraszylem Dlatego przed dużymi operacjami dobrze wyłączać zapisywanie historii.
Juzwa Napisano 12 Marzec 2014 Autor Napisano 12 Marzec 2014 Dlatego przed dużymi operacjami dobrze wyłączać zapisywanie historii. Wylaczyc zapisywanie historii? Czy to co innnego niz delete history?
Riko Napisano 12 Marzec 2014 Napisano 12 Marzec 2014 Tak, to co innego. http://www.peachpit.com/articles/article.aspx?p=483790&seqNum=7
Rekomendowane odpowiedzi