Napisano 12 Marzec 201411 l Witam, Importuje sobie obiekty do majki i sa one zwalone, wygladaja tak: image upload no ads ocb?
Napisano 12 Marzec 201411 l Robiłem w drugą stronę i też się zdarzało, nakładałem wtedy Turn to poly i spłaszczałem stos.
Napisano 12 Marzec 201411 l Autor Sprawdź normalne. Normals > unlock, set to face, smooth Thx zadzialalo. Chociaz jak dalem set to face a mialem tam chyba z 50tys poly to mi caly komp sie zwiesil na kilkanascie sekund, sie troche przestraszylem :D
Napisano 12 Marzec 201411 l Thx zadzialalo. Chociaz jak dalem set to face a mialem tam chyba z 50tys poly to mi caly komp sie zwiesil na kilkanascie sekund, sie troche przestraszylem Dlatego przed dużymi operacjami dobrze wyłączać zapisywanie historii.
Napisano 12 Marzec 201411 l Autor Dlatego przed dużymi operacjami dobrze wyłączać zapisywanie historii. Wylaczyc zapisywanie historii? Czy to co innnego niz delete history?
Napisano 12 Marzec 201411 l Tak, to co innego. http://www.peachpit.com/articles/article.aspx?p=483790&seqNum=7