Napisano 11 Wrzesień 200420 l 15 - 24 pazdziernik budapeszt zlot i pokaz europejskiego designu kto jedzie? ps. http://www.designinfo.hu
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Budapeszt - najfajniejsze miasto w tej czesci Europy. Od biedy moglbym pojechac, mam tam rodzine;)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l najbardziej ********* w europie bylbym sklonny stwierdzic. poza tym wegrzy to swietni ludzie, maja pyszne zarcie i malo fajny jeszyk. a sam zlocik interesujacy..hmm.. trza zerknac na na konto jak tam z kasa...
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Swieta prawda. A jezyk maja cool. Jo napot kivanok;) P.S. O, Leru mnie wyedytowal ;)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l ouu nie wiedzielm ze tyle osob intersuje sie product designem. kiepski termin bo za chwile jest design week w londynie a to to dopiero jest miasto (podobno), na dodatek europejska stolica cg ;)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l product design? a co to? ;) chodzi o tydzien z madziarkami a nie o jakies dziwne dizajny... to chyba oczywiste.
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor rzeczywiscie termin taki sobie, ale londyn mnie nie poki co nie interesuje ... parada "zwierzat", pedalow i popaprancow, malo slowianskie to to(to jesli chodzi o sam klimat) a w budapeszcie ...bylem tylko przejazdem ;P , zreszta beda austriacy, czesi, nasi, francuzi, oczywiscie wegrzy, holendrzy no i reszta mysle, a nawet jestem przekonany ze moze byc ciekawie poz