RafalS Napisano 21 Marzec 2014 Napisano 21 Marzec 2014 (edytowane) W końcu dorobiłem się tabletu i komputera, który radzi sobie z zamienianiem moich wizji na piksele :). Dopiero zaczynam przygodę z digitalem, dlatego mam nadzieję, że to forum pomoże mi w starcie na tym gruncie. Rysunek z górami oraz ten z kosmiczną kulą przerysowany z obrazów znalezionych w necie, ale to pewnie wiecie:D Edytowane 21 Marzec 2014 przez RafalS
RafalS Napisano 21 Marzec 2014 Autor Napisano 21 Marzec 2014 Dodatkowa ryba po przeróbkach ( nie jestem pewien czy na plus)
irlethann Napisano 23 Marzec 2014 Napisano 23 Marzec 2014 no jak dla mnie te digitale wyglądają bardziej jak speed paintingi dla expa niż jako skończone pełnowartościowe arty :))) co do ryby to ona jest płaska, ja przynajmniej tej głębi nie widzę. Może warto spróbować "mocniej" cieniować? Chociaż sama nie wiem, w sumie zależy to od tego do jakiego stylu dążysz, bo z kulą i z górami czuć głębię, ale w reszcie już słabo.
Rembik Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 Wypadałby napisać czyje obrazy skopiowałeś, to nie są jakieś tam obrazy z neta. http://www.simonstalenhag.se/
RafalS Napisano 27 Marzec 2014 Autor Napisano 27 Marzec 2014 Zgadzam się w stu procentach. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że dopiero 2 dni temu dowiedziałem się jak się nazywa Simon Stalenhag a nick lub nazwisko jamajurabaev poznałem dopiero z twojego posta :-) także do tej pory byli dla mnie anonimowymi artystami z neta. Pozdrawiam
RafalS Napisano 18 Maj 2014 Autor Napisano 18 Maj 2014 Jako, że kupe rzeczy do zrobienia na studia to warto zrobić coś niepotrzebnego :-)
RafalS Napisano 28 Maj 2014 Autor Napisano 28 Maj 2014 Praca powstała na konkurs mazdy. Będę wdzięczny za opinie.
Rozpu Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 nie dawaj w załączniku wszystkiego, wstaw na jakis hosting i potem dopisz pomiedzy ;ddd prace bardzo ciekawe, fajny dizajn mazdy, widac ze z mysla o dziurawych drogach projektowane xd
RafalS Napisano 1 Czerwiec 2014 Autor Napisano 1 Czerwiec 2014 Dzięki za radę. Następnym razem wykorzystam:-) Jest jedna rada na komfort jazdy po drogach- nie jeździć po drogach
RafalS Napisano 10 Luty 2015 Autor Napisano 10 Luty 2015 (edytowane) Edytowane 10 Luty 2015 przez RafalS
Rekomendowane odpowiedzi