Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W końcu dorobiłem się tabletu i komputera, który radzi sobie z zamienianiem moich wizji na piksele :).

Dopiero zaczynam przygodę z digitalem, dlatego mam nadzieję, że to forum pomoże mi w starcie na tym gruncie.

Rysunek z górami oraz ten z kosmiczną kulą przerysowany z obrazów znalezionych w necie, ale to pewnie wiecie:D

Edytowane przez RafalS

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dodatkowa ryba po przeróbkach ( nie jestem pewien czy na plus)

Napisano

no jak dla mnie te digitale wyglądają bardziej jak speed paintingi dla expa niż jako skończone pełnowartościowe arty :)))

co do ryby to ona jest płaska, ja przynajmniej tej głębi nie widzę. Może warto spróbować "mocniej" cieniować? Chociaż sama nie wiem, w sumie zależy to od tego do jakiego stylu dążysz, bo z kulą i z górami czuć głębię, ale w reszcie już słabo.

Napisano
  • Autor

Zgadzam się w stu procentach. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że dopiero 2 dni temu dowiedziałem się jak się nazywa Simon Stalenhag a nick lub nazwisko jamajurabaev poznałem dopiero z twojego posta :-) także do tej pory byli dla mnie anonimowymi artystami z neta. Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Jako, że kupe rzeczy do zrobienia na studia to warto zrobić coś niepotrzebnego :-)

Napisano

nie dawaj w załączniku wszystkiego, wstaw na jakis hosting i potem dopisz pomiedzy img ;ddd prace bardzo ciekawe, fajny dizajn mazdy, widac ze z mysla o dziurawych drogach projektowane xd

Napisano
  • Autor

Dzięki za radę. Następnym razem wykorzystam:-) Jest jedna rada na komfort jazdy po drogach- nie jeździć po drogach