adek Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 Oprogramowanie FluX do symulacji płyów od firmy FXGear weszło otwartą fazę beta i każdy może samemu je przetestować. FluX dostępny jest w wersji dla Windows 7/8 oraz Linuxa. Pełna treść: FluX 2014 - open beta
MaxymilianMax Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 sciagnałem. Zobaczę z czym to sie je, moze przebije RealFlow ;)
adek Napisano 24 Marzec 2014 Autor Napisano 24 Marzec 2014 Zapomniałem dopisać. Tutoriale tutaj: http://www.qualoth.com/home/forum/new_forum_board.asp?cat_no=1050
Tomo Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 I że są po japońsku też zapomniałeś :) Soft wygląda zachęcająco zresztą jak większość z nich do czasu kiedy przychodzi kliknąć "simulate" ciekawe jak jest z tym skalowaniem programu w RF to raczej dziubanina była ustawianie pól które miał nod obliczać a jak w polu nic nie było to para w gwizdek. Ale mogę się mylić nie jestem pro tylko raczej się bawiłem softem w każdym razie to nie to co aktywować jakiś przycisk net simulate jak to jest w przypadku DR. Czekam na testy szybkości tego softu :)
Gość Diablo84 Napisano 29 Sierpień 2014 Napisano 29 Sierpień 2014 Czy ktoś z Was rozgryzł już ten program? Ja niedawno odpaliłem, ale już natykam się na jakieś przeszkody. Wiecie jak zaimportować animowany obiekt do FluXa?
Rekomendowane odpowiedzi