michalo Napisano 30 Marzec 2014 Napisano 30 Marzec 2014 Mam dwa własne menusy i przypisane do nich skróty klawiszowe. Problem w tym że w trakcie pracy zbrush co jakiś czas je zapomina i trzeba na nowo przypisywać lub restartowac. Spotkaliście się z tym? Jakas solucja?
diabelt Napisano 30 Marzec 2014 Napisano 30 Marzec 2014 Zapisałeś config? Też mam skróty ale działa ok. Może spróbuj run as administrator.
michalo Napisano 30 Marzec 2014 Autor Napisano 30 Marzec 2014 Zapisane. Uruchamiają się każdorazowo przy starcie. One się wyłączają w trakcie pracy, kiedy nic nietypowego się nie dzieje. Sprobuję z tym administratorem.
Miniukov Napisano 31 Marzec 2014 Napisano 31 Marzec 2014 Nie wciskasz może przez przypadek caps locka? Mi zdarza się czasem podczas pracy przez przypadek i wtedy niektóre skróty przestają działać.
michalo Napisano 31 Marzec 2014 Autor Napisano 31 Marzec 2014 Wciskam.. To nawet było by prawdopodobne. Przetestuje i dam znać.
diabelt Napisano 31 Marzec 2014 Napisano 31 Marzec 2014 Ja sobie dawno temu wyłączyłem caps locka programem 'sharpkeys', może dlatego mi się skróty nie sypią.
michalo Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Napisano 1 Kwiecień 2014 Tak to chodzi o caps locka :rolleyes: Zablokuje drania! Dzięki Miniukov i diabelt!
Rekomendowane odpowiedzi