susanthedeath Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 (edytowane) Moje projekty. Niestety skończyły mi się polskie mikrosamochody. Chyba muszę zwiększyć rozmiar. Wszystko 3d studio z mental ray Edytowane 21 Maj 2014 przez susanthedeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 nalezalobyy dopracować materiały, glownie lakier. Dobra inicjatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Pomysł bardzo fajny, natomiast shadery plastikowe :) przydałby się detal w reflektorach. Szkoda że Fiacynki nie zrobiłeś w wersji koncepcyjnej miała fajniejszy bardziej drapieżny przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
susanthedeath Napisano 21 Maj 2014 Autor Share Napisano 21 Maj 2014 Wiem, że lakiery są zdecydowanie do poprawy. To na razie jest dla mnie dość trudne. Eksperymentowałem trochę przy Smyku, ale nadal nie jestem zadowolony. Co do Fiacynki to tylko do tej wersji miałem dobre refki (ze strony http://oldtimery.com/ ) to jedyne dostępne materiały, te fajniejsza wersja ma tylko side view. A jak na razie to trochę mało dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 to moze sobie sciagniesz jakies presety? Do kazdego renderea są takowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 Z polskich maluchów od fsm nie wprowadzonych do produkcji seryjnej ale mocno testowanych masz jeszcze model Beskid 106 z 1982 roku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
susanthedeath Napisano 22 Maj 2014 Autor Share Napisano 22 Maj 2014 (edytowane) Z polskich maluchów od fsm nie wprowadzonych do produkcji seryjnej ale mocno testowanych masz jeszcze model Beskid 106 z 1982 roku ;) Jest jeszcze WSK Gacek. To był mój pierwszy model. i nie nadaje się do pokazania publicznego. Muszę nad nim jeszcze raz przysiąś i dużo poprawić (maluszek był moim drugim samochodem) Co do Beskida to tak, ale tu z refkami jeszcze gorzej. mam tylko rysunek z boku i kilka zdjęć, a każdy model jest nieco inny! Jeżeli masz jakieś rysunki do Beskida to ja chętnie przyjmę. Chyba zacznę pracę nad Syreną 110. Edytowane 22 Maj 2014 przez susanthedeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi