Blesik Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Ni wiedziałem gdzie wstawić ten tamat więc piszę tutaj. Chciałbym zapytać się was o najlepszą stronkę do przechowywania plików. Zainteresował mnie wcześniej dropbox dla firm ale niestety jest wymóg minimum 5 użytkowników. Może znacie coś innego ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 dzis google zapowiedzial opcje zapisywania zalacznikow na Drive, moze - jeżeli korzystasz z gmaila/andrroida - byc to dla Ciebie wskazówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Mega. Posiada appkę, podobną do Dboxa więc wystarczy tylko wrzucić do folderu. 50gb dają gratis, plany płatne też niczego sobie. Jeśli chodzi o transfery(głównie upload) to Mega bije na głowę konkurecję, dropboxa w szczególności. https://mega.co.nz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Zainteresował mnie wcześniej dropbox dla firm ale niestety jest wymóg minimum 5 użytkowników. ke? pierwsze slysze o czyms takim. Nie mozesz poprostu wziasc dropboxa i dokupic pojemnosci w ramach potrzeb? googlowy drive tez nie jest zly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Mi najbardziej pasuje Dropbox bo jest fajny i prosty. Wydaje mi się jednak, że co do prędkości upload jest daleko za konkurencją. Więc dla swoich plików Dropbox dla upload dużych plików dla klienta coś innego. Sam zastanawiam się co? Może ktoś gdzieś wypatrzył jakieś testy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 ja nienarzekam na upload na dropboxie, czasem jakims cudem pliki leca "szybciej" niz na to pozwala logika, powiedzmy ze mam 250kb/s uploadu wiec 10mb plik powinien byc w ~40sek, a jest w 25-30 dostepny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi