perishable Napisano 20 Czerwiec 2014 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Witam postanowiłam w końcu pokazać się na forum i zaprezentować coś swojego. W tym roku bardzo poważnie wzięłam się za malowanie w digitalu i jeśli chodzi o plany na przyszłość to bardzo chciałabym pracować w przemyśle rozrywkowym(gry, filmy, animacje). Prawdę mówiąc mam na dysku dużo niepokończonych rzeczy i nie jestem pewna co by się nadawało do pokazania, ale dobra, na rozgrzewkę zacznę od dzisiejszych speedów w alchemy, jakieś 10-15minut każdy. a tutaj zabawa w artrage'u i pierwszy poważniejszy landscape oraz kilka innych ilustracji, które i tak jeszcze podziubię Ja wiem, że to wszystko to ubogie w detal, nieskomplikowane kompozycje, ale pracuję nad tym. Uprzejmie proszę o wszelkie opinie i porady:) Edytowane 28 Czerwiec 2014 przez perishable
perishable Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Napisano 28 Czerwiec 2014 Dwa nowe obrazki. Krytyka i porady mile widziane;)
DraxMustHurt Napisano 28 Czerwiec 2014 Napisano 28 Czerwiec 2014 Pierwszy z nowych mi się nie ładuje natomiast klimat drugiego cholernie mi się podoba. Jedyne, co według mnie można by poprawić to twarz tej głównej postaci - jest trochę mało wyrazista.
perishable Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Napisano 28 Czerwiec 2014 DraxMustHurt, dzięki wielkie:) myślę, że masz rację z tą twarzą, spróbuję ją poprawić, ale kurka, nie wiem dlaczego pierwszy się nie ładuje, u mnie wyświetla się normalnie.
Rekomendowane odpowiedzi