Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam postanowiłam w końcu pokazać się na forum i zaprezentować coś swojego. W tym roku bardzo poważnie wzięłam się za malowanie w digitalu i jeśli chodzi o plany na przyszłość to bardzo chciałabym pracować w przemyśle rozrywkowym(gry, filmy, animacje). Prawdę mówiąc mam na dysku dużo niepokończonych rzeczy i nie jestem pewna co by się nadawało do pokazania, ale dobra, na rozgrzewkę zacznę od dzisiejszych speedów w alchemy, jakieś 10-15minut każdy.

tumblr_n7gxgoaZ3f1rnqawko1_400.jpgtumblr_n7gxa5xvOV1rnqawko1_400.jpg

a tutaj zabawa w artrage'u

tumblr_n5xljmswcW1rnqawko1_1280.jpg

i pierwszy poważniejszy landscape

tumblr_n74d1hNuIM1rnqawko1_1280.jpg

oraz kilka innych ilustracji, które i tak jeszcze podziubię

tumblr_n5siwruHlq1rnqawko1_1280.jpgtumblr_n7h2xvthFq1rnqawko1_1280.jpgtumblr_n7gzxhfQMr1rnqawko1_1280.jpgtumblr_n7h0amxcNR1rnqawko1_1280.jpg

Ja wiem, że to wszystko to ubogie w detal, nieskomplikowane kompozycje, ale pracuję nad tym.

Uprzejmie proszę o wszelkie opinie i porady:)

Edytowane przez perishable
  • Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwszy z nowych mi się nie ładuje natomiast klimat drugiego cholernie mi się podoba. Jedyne, co według mnie można by poprawić to twarz tej głównej postaci - jest trochę mało wyrazista.

Napisano

DraxMustHurt, dzięki wielkie:) myślę, że masz rację z tą twarzą, spróbuję ją poprawić, ale kurka, nie wiem dlaczego pierwszy się nie ładuje, u mnie wyświetla się normalnie.