Zernat Napisano 7 Lipiec 2014 Napisano 7 Lipiec 2014 Witam, byłem ja sobie ostatnio na ArtBuzzie #5 i byłem na świetnym wykładzie Pana Marka Madeja, na koniec pokazany był slajd z bibliografią i różnymi tytułami książek opowiadającymi właśnie o motywacji, walce, kryzysie twórczym itp. itd. Inteligenty Zernacik zrobił sobie focię telefonem a później ją przez przypadek skasował bo "botrzebamiecporzadek". Czy może ktoś dysponuje tą bibliografią ? Z góry dziękuję i Pozdrawiam.
Igi Napisano 7 Lipiec 2014 Napisano 7 Lipiec 2014 Hej :) Powinna być na nagraniach z wykładów, które niedługo udostępnimy :) Na fanpage'u ArtBuzza jest zdjęcie z tego slajdu ale nie jest w pełni widoczne. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10333711_689412834452594_8538769130539709558_o.jpg
Zernat Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Napisano 7 Lipiec 2014 Hej :) Powinna być na nagraniach z wykładów, które niedługo udostępnimy :) Taaaa ... jasneeee, zaraz po tym jak wrzucicie nagrania z ArtBuzza #4 ? :DD Dzięki i Pozdrawiam, spróbuję powalczyć z tą focią ;-)
Zernat Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Napisano 7 Lipiec 2014 Co nie zmienia faktu, że jestem bardzo ale to bardzo wdzięczny za to, że tworzycie za darmo coś takiego jak ArtBuzz :-) Oto lista: Steal Like an Artist: 10 Things Nobody Told You about Being Creative by Aust Start With Why: How Great Leaders Inspire Everyone To Take Action Nawyk samodyscypliny. Zaprogramuj wewnętrznego stróża Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi