Seo000 Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Mam taki problem autko mam zrobione w max 5. Koło zacząłem w 5 a teraz jest jusz zapisany w 6 i nie mogę go otworzyć w 5. Czy jest jakiś sposób na powrót koła do 5? Oczywiście oprócz exportu w chińskich formatach np. obj, 3ds itd. PS. To z deczka niszczy siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Oczywiście oprócz exportu w chińskich formatach np. obj, 3ds itd. Przejdz na angielskie formaty, 3ds to normalny format zapisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 czemu uważasz 3ds za chiński format :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seo000 Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 No cóż wielka szkoda: 1. Chyba będę musiał użyć "chińskiego" exportu 3ds. 2. Zapomniałem powiedzieć że nie znam się na scalinie i mentalu w 6, a innych renderów do tej versji nie posiadam:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Sorki ale nie bede robil oddzielnego tematu ja mam ten sam problem tylko nie moge otworzyc modelu z maxa5 pod 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seo000 Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Po drobnych modyfikacjach modelu czyli zrobieniu kilku nie widocznych trójkątów które jusz usunąłem w 5. Udało mi się zachować siatkę przy eksporcie. Więc najpierw trochę model uprościłem tam dzie robiły się błędy a potem z powrotem do powróciełem do złożoności modelu. Swoją dorgą śmieszna rzecz opona z felgą mają 2\3 ilości poligonów co karoseria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi