HaLord Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 Hi all! Tak jak w temacie... jako, że kiepsko rysuję i popełniam przy tym wiele błędów (od logicznych zaczynając a kończąc na złej kompozycji) to szukam jakiś książek online z tym, że musiały by one być po polsku. Znalazłem w sieci ksiązki Loomisa jednak duży kłopot sprawia mi tłumaczenie ich (dużo tracę gdy nie mogę się rozczytać a bardzo mnie interesuje teoria). Wiem, że takie książki są trudno dotępne w sieci jednak gdybyście się jakimś cudem na takie natknęli to byłbym wdzięczny za zapodanie linku (linka eee jak sie to pisze :P)... Z góry dziękuję mojemu zbawicielowi :)
dr Ug Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 Nie dosc, ze online, to jeszcze po polsku, tak? Daj chlopie spokoj i wydaj pare zlotych na porzadna knige. Nawet jezeli w necie ktos uczy od podstaw, to sam g**** umie.
mCh Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 To już nie był Jan, tylko pan-na-de. Niestety, miał rację.
blood_brother Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 dr Ug: A co rozumiesz poprzez porzadna??
Tomasz Kucharz Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 Chyba coś znajde dla Ciebie -ale tylko eng. daj znać na GG
Rekomendowane odpowiedzi