Gość ice77 Napisano 25 Sierpień 2014 Napisano 25 Sierpień 2014 Co o tej kostce sądzicie? Jest to jedna z moich pierwszych prac, więc szału nie robi. Mimo wszystko chce jednak uzyskać jakiś feedback
blukazs Napisano 25 Sierpień 2014 Napisano 25 Sierpień 2014 To zależy co to miało być. :) W czym robione renderowane? Jakiś straszny przeplot tu jest... można jakiś gradient w tło dać, blura. Kamera/obiekt strasznie świruje, nie ma żadnego punktu odniesienia, może lepiej umieścić kostkę na fragmencie stołu, zafiksować kamerę w jednym ujęciu, ewentualnie przeciwnym - kontrujęciu, żeby nie było też za nudno... : ]
Gość ice77 Napisano 26 Sierpień 2014 Napisano 26 Sierpień 2014 Jak to, co to miało być? Układająca się kostka Rubika. Punktem odniesienia jest …….. kostka. Miałem ją użyć do filmu promocyjnego, jaki kręciłem, ale ostatecznie zrezygnowałem. Dlatego bez tła, bo eksportowałem na przezroczystym, aby później umieścić w klipie. Kostka z faktu, że akurat przejeżdżaliśmy koło domu Erno Rubika. Kolory i zwariowana kamera po części są związana z faktem, że akurat współlokatorzy byli na dragach i chciałem im umilić czas. Działa Jak już wspomniałem, jest to jedna z moich pierwszych prac, więc zdaje sobie sprawę, że szału nie ma
Gość ice77 Napisano 27 Sierpień 2014 Napisano 27 Sierpień 2014 Tak to wygląda w oryginale z białym tłem. Pierwsze zamieściłem czarne, bo hosting zdjęć, jakiego użyłem nie akceptował plików większych niż 5mb a białe tło z jakiegoś powodu jest nieco cięższe niż czarne https://imageshack.com/i/f0Bku33Gg
Rekomendowane odpowiedzi