ErwinS Napisano 30 Sierpień 2014 Napisano 30 Sierpień 2014 Cześć, oto moja nowa wizka. Opinie i konstruktywna krytyka mile widziane :) Wyrenderowano w blender cycles.
skalpel3d Napisano 30 Sierpień 2014 Napisano 30 Sierpień 2014 Podoba mi się światło i sama praca kamera czyli ujęcia bardzo fajnie ci to wychodzi z rzeczy które rażą trochę oko to mocne szumy na materiałach szczególnie na drugim ujęciu, a na pierwszym ząbkowane krawędzie na światłach sufitowych
ErwinS Napisano 30 Sierpień 2014 Autor Napisano 30 Sierpień 2014 Dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście, z tym szumem będę musiał jeszcze powalczyć.
mati87 Napisano 30 Sierpień 2014 Napisano 30 Sierpień 2014 Ogólnie przyjemne. Jesteś pewien, że ze skalą wszystkich obiektów jest ok? Przykładowo na pierwszym ujęciu laptop wydaje się malutki a bateria z tyłu gigantyczna. Podobnie proporcje palników i garnka. Aha no i tekstura na wszystkich krzesłach jest tak samo rozłożona:P Może warto zamiast array'a zduplikować kilka razy krzesło i na każdym trochę przesunąć teksturę:p Pozdrawiam
ErwinS Napisano 30 Sierpień 2014 Autor Napisano 30 Sierpień 2014 Co do palników możesz mieć rację :) No i krzesła faktycznie będą ciekawsze, jak poprzesuwam tekstury, dzięki.
ErwinS Napisano 31 Sierpień 2014 Autor Napisano 31 Sierpień 2014 Naniosłem poprawki. W calej scenie poprawiłem skalę palników i garnka, zaszumionie lampek oraz zmieniłem tekstury krzeseł (nie są już takie same dla wszystkich). W scenie z filiżanką wyeliminowałem szum.
ErwinS Napisano 31 Sierpień 2014 Autor Napisano 31 Sierpień 2014 (edytowane) Jeszcze wersja z mocniejszymi kolorami :) Edytowane 1 Wrzesień 2014 przez ErwinS
Rekomendowane odpowiedzi