Gość Nttt Napisano 1 Wrzesień 2014 Napisano 1 Wrzesień 2014 (edytowane) Cześć Wszystkim, Chciałabym rozwinąć się mocniej w digital paintingu ,chyba właśnie dlatego zakładam teczkę, ale tez robić progres w innych dziedzinach :^) To tak na początek Edytowane 1 Wrzesień 2014 przez Nttt
Kwachu Napisano 1 Wrzesień 2014 Napisano 1 Wrzesień 2014 Cześć, ogólnie fajnie tylko dołożył bym jeszcze jakis vocal point, bo nie ma na czym uwagi skupić i popracował bym troszkę nad renderem twarzy szczególnie czoła. Czekam na jakieś cartoonowe wrzuty :P
Rozpu Napisano 1 Wrzesień 2014 Napisano 1 Wrzesień 2014 cześ nat ta pani ma wysunięty do przodu zgryz, tluste wlosy i najdluzsza szyje swiata przepraszam nat nie hcialem tego mowic ja ee i tak lepiej ode mnie przysiegam yoyoyo trzymaj sie c:
theSZ Napisano 1 Wrzesień 2014 Napisano 1 Wrzesień 2014 Rozpu mnie rozwalił :P. Ale ma rację. Wg. mnie dobre wejście. Powodzenia !
Tomasz G Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 Rozpu po prostu jest szczery;). Tylnia część czaszki jest też za bardzo wysunięta. Popracuj nad konstrukcją Dawaj więcej rysunków
BetiiX Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 miniaturka teczki i awatarek bardzo fajnie wygladaja, tez czekam na jakies cartoonowe wrzutki. a co do portretu z pierwszego postu, to rozpu wyjasnil ci co jest nie tak wyjatkowo dosadnie :)
Rozpu Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 nie no nat wie ze ja jestem taki zartobliwy c:
Gość Nttt Napisano 2 Wrzesień 2014 Napisano 2 Wrzesień 2014 Jasne :) Po prostu to taka próbna praca ma wiele błędów ,nie mam za bardzo odpowiednich prac na ta stronę :( Rozpu nikt nie mówił ze jestem lepsza od Ciebie wiec luz :)
Rekomendowane odpowiedzi