Napisano 1 Wrzesień 201410 l Cześć Wszystkim, Chciałabym rozwinąć się mocniej w digital paintingu ,chyba właśnie dlatego zakładam teczkę, ale tez robić progres w innych dziedzinach :^) To tak na początek Edytowane 1 Wrzesień 201410 l przez Nttt
Napisano 1 Wrzesień 201410 l Cześć, ogólnie fajnie tylko dołożył bym jeszcze jakis vocal point, bo nie ma na czym uwagi skupić i popracował bym troszkę nad renderem twarzy szczególnie czoła. Czekam na jakieś cartoonowe wrzuty :P
Napisano 1 Wrzesień 201410 l cześ nat ta pani ma wysunięty do przodu zgryz, tluste wlosy i najdluzsza szyje swiata przepraszam nat nie hcialem tego mowic ja ee i tak lepiej ode mnie przysiegam yoyoyo trzymaj sie c:
Napisano 1 Wrzesień 201410 l Rozpu mnie rozwalił :P. Ale ma rację. Wg. mnie dobre wejście. Powodzenia !
Napisano 2 Wrzesień 201410 l Rozpu po prostu jest szczery;). Tylnia część czaszki jest też za bardzo wysunięta. Popracuj nad konstrukcją Dawaj więcej rysunków
Napisano 2 Wrzesień 201410 l miniaturka teczki i awatarek bardzo fajnie wygladaja, tez czekam na jakies cartoonowe wrzutki. a co do portretu z pierwszego postu, to rozpu wyjasnil ci co jest nie tak wyjatkowo dosadnie :)
Napisano 2 Wrzesień 201410 l Jasne :) Po prostu to taka próbna praca ma wiele błędów ,nie mam za bardzo odpowiednich prac na ta stronę :( Rozpu nikt nie mówił ze jestem lepsza od Ciebie wiec luz :)