Herod Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Heh, ja z powodu natłoku roboty wysiadam na dwa dni z imprezy... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 nieeeeeee aaaaa nieenieneinanaaaaaaa Robilem speeda juz tak kolo 40min i....... korki poszly!!!! Oczywiscie nie zapisalem w miedzyczasie bo po co;] A taki byl fajny;] no nic moze z opoznieniem zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 lumaq szkoda. jestem pewna ze przez te korki swiat stracil bezcenne dzielo sztuki. nastepnym razem wloz gwozdzie zamiast korkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 uwaga sprobowalem odtworzyc to co wczoraj utracilem;] Tamto bylo fajniejsze;] @Aniu- no pewnie. Cale forum zyje tylko moimi pracami:p 2 wersje bo nie moglem sie zdecydowac:] P.s Koles na obrazku ma moją ekstra pomaranczowa bluze, a jak;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 rzeczywiscie fajne (prawde powiedziawszy myslalm przedtem ze to tylko wymowka bo nic dobrego nie zrobiles). wersja z efektem najazdu lepsza, bardziej dynamiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Czesc Dajlispidowcy :) Nowy temat: "wiadomosci telewizyjne" Powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 dorzucam moje trzy grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2005 Polecamy zawsze świeże wiadomości :] D-TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 Po zacnym wkladzie w rozwoj tego watka tematem na dzis bedzie " Nad miejskimi dachami" Pozdro byez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Bombastic Temat nadzis " Zupa regeneracyjna" Pozdro ( teraz postaram sie aktualizowac temat systematycznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 chyba dobrze zrozumialem temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 Dzieki Deus Temat na dzis: "Kolyska dla niemowlaka" Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 "Cradlemaster 666 Deluxe - Zapewni spokojny sen Twemu aniolkowi" (nawet jezeli jest troche upadly ;P ) PSCS, 32min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 W takm razie Temat na dzis: "Dziura" Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 dziura dla wszystkich - troche mi to zajeło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 Fajna ta dziura :) Temat niekoniecznie na dzis: " Nie w swojej skórze" Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 "Przepraszam, czy mogę sobie zrobićzdjęcie z panem?" tablet sie psuje, więc skorzystałęm ze szkolnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 ja i kolezanka...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 ...niedźwiedź w zakopanem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Jako ze Tomura wcieło a rysowac sie chce, to dam temacik: "Poznali się na rodeo..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Jak już to już :D Gdyby ktoś chciał sobie pokolorować, to śmiało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 ja cos wstawie (juz mam), ale bedzie spoznione bo nie mam jak do komputera wprowadzic. prosze o wyrozumialosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 cienkopis, marker, biała kartka, ps...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 pomylila mi sie korrida z rodeem - lol. (ale w sumie moze nie widac :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 ech ..2,5h ps+wacom jakis krwawy ostatnio jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 troszke przerwy było, ale widze że pracki fajowe Kris_R - bomba Ania C - czekamy :P kru - gitez BLUKA - byczek boski...ale gościa to już bym olał :> Zostańmy w tym klimacie, temat na dziś: "W samo południe" ps. oczywiście własna interpretacja mile widziana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 tym razem cos romantycznego, poznali sie na rodeo a na temat polodnia nie mam pomyslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 podoba mi się Twoj tok myślenia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Może zmienimy zasady na Daily Speed Komix Picture Session :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 polarny kurczak synchronizujacy zegarek w samo polodnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 i fajnie Nowy temat: " Zielono mi..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 No to w temacie, jako ze problemy z zasnieciem, moj gniotek - Zielono mi... ale to chyba w normie? ;) Ps. BLUKA - niedzwiadek jest czadowy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Zielono mi... Apel ekologiczno fantastyczny :) Dbajmy o naturalne środowisko swamp creatures :) Painter 40 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Nowy temat: "Kochanie, co ci się stało.....?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 troche spoznione, wstawiam dwa tematy. (zielone i kochanie co ci sie stalo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Ania C -drugi obrazek fajowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 szkic ołówek 10 minut + kolor painter 20 minut :) szyja jak to szyja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Tu jeszcze ołówek 40 min ... tenencyjna kreska i tendencyjna stylistyka ale zawsze :) "Wstałem dziś rano.. otwieram oczy... Kochanie co Ci się stało... ?! Musisz przestać chodzić na jogę!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Nie no naprawde, pod względem pracy dziś przeszedłem sam siebie.. oby to weszło mi w nawyk :D ... "Kochanie..." wersja 2 w wektorze Illustratora... Uh! 1,5 h roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 A co to za zdechlactwo panuje? Z "daily" zrobi się niedługo "weekly" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Skoro takie zdechlactwo, to ja się dołączę dorzucając coś szybkiego ołówkiem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 ten dzieciak to juz chyba pare razy wlozyl widelec do kontaktu, co ..? szkic bardzo przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 - Co się stało? Mam coś na twarzy? - Ee, nic. Właściwie to nie PSCS, jakieś 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 shin widze że jedziesz na maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 nowy temat "Kurka wodna" milego rysowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Leee przepraszam za brak pomyslu, ale chcialem pomachac rysikiem a tu zawsze podadza Ci powod ;) Dobrejnocki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 heh straszny tu ruch ...he he nowy temat: "Uniwersal soldiers" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 No to BLUKA dawaj przyklad! ;) Moze sie cos tu ruszy, bo jak nie to topic zejdzie smiercia naturalna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 ech! ..zaraz cos skrobne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi