Napisano 18 Styczeń 200520 l nieeeeeee aaaaa nieenieneinanaaaaaaa Robilem speeda juz tak kolo 40min i....... korki poszly!!!! Oczywiscie nie zapisalem w miedzyczasie bo po co;] A taki byl fajny;] no nic moze z opoznieniem zrobie.
Napisano 19 Styczeń 200520 l lumaq szkoda. jestem pewna ze przez te korki swiat stracil bezcenne dzielo sztuki. nastepnym razem wloz gwozdzie zamiast korkow.
Napisano 19 Styczeń 200520 l uwaga sprobowalem odtworzyc to co wczoraj utracilem;] Tamto bylo fajniejsze;] @Aniu- no pewnie. Cale forum zyje tylko moimi pracami:p 2 wersje bo nie moglem sie zdecydowac:] P.s Koles na obrazku ma moją ekstra pomaranczowa bluze, a jak;]
Napisano 20 Styczeń 200520 l rzeczywiscie fajne (prawde powiedziawszy myslalm przedtem ze to tylko wymowka bo nic dobrego nie zrobiles). wersja z efektem najazdu lepsza, bardziej dynamiczna.
Napisano 20 Styczeń 200520 l Czesc Dajlispidowcy :) Nowy temat: "wiadomosci telewizyjne" Powodzenia!!
Napisano 24 Styczeń 200520 l Po zacnym wkladzie w rozwoj tego watka tematem na dzis bedzie " Nad miejskimi dachami" Pozdro byez
Napisano 27 Styczeń 200520 l Bombastic Temat nadzis " Zupa regeneracyjna" Pozdro ( teraz postaram sie aktualizowac temat systematycznie)
Napisano 9 Luty 200520 l "Cradlemaster 666 Deluxe - Zapewni spokojny sen Twemu aniolkowi" (nawet jezeli jest troche upadly ;P ) PSCS, 32min.
Napisano 21 Luty 200520 l Fajna ta dziura :) Temat niekoniecznie na dzis: " Nie w swojej skórze" Pozdro
Napisano 25 Luty 200520 l "Przepraszam, czy mogę sobie zrobićzdjęcie z panem?" tablet sie psuje, więc skorzystałęm ze szkolnego :D
Napisano 3 Marzec 200520 l Jako ze Tomura wcieło a rysowac sie chce, to dam temacik: "Poznali się na rodeo..."
Napisano 3 Marzec 200520 l ja cos wstawie (juz mam), ale bedzie spoznione bo nie mam jak do komputera wprowadzic. prosze o wyrozumialosc.
Napisano 4 Marzec 200520 l troszke przerwy było, ale widze że pracki fajowe Kris_R - bomba Ania C - czekamy :P kru - gitez BLUKA - byczek boski...ale gościa to już bym olał :> Zostańmy w tym klimacie, temat na dziś: "W samo południe" ps. oczywiście własna interpretacja mile widziana :P
Napisano 5 Marzec 200520 l tym razem cos romantycznego, poznali sie na rodeo a na temat polodnia nie mam pomyslo
Napisano 8 Marzec 200520 l No to w temacie, jako ze problemy z zasnieciem, moj gniotek - Zielono mi... ale to chyba w normie? ;) Ps. BLUKA - niedzwiadek jest czadowy!!
Napisano 11 Marzec 200520 l Zielono mi... Apel ekologiczno fantastyczny :) Dbajmy o naturalne środowisko swamp creatures :) Painter 40 min
Napisano 11 Marzec 200520 l troche spoznione, wstawiam dwa tematy. (zielone i kochanie co ci sie stalo)
Napisano 11 Marzec 200520 l Tu jeszcze ołówek 40 min ... tenencyjna kreska i tendencyjna stylistyka ale zawsze :) "Wstałem dziś rano.. otwieram oczy... Kochanie co Ci się stało... ?! Musisz przestać chodzić na jogę!"
Napisano 11 Marzec 200520 l Nie no naprawde, pod względem pracy dziś przeszedłem sam siebie.. oby to weszło mi w nawyk :D ... "Kochanie..." wersja 2 w wektorze Illustratora... Uh! 1,5 h roboty.
Napisano 17 Marzec 200519 l Skoro takie zdechlactwo, to ja się dołączę dorzucając coś szybkiego ołówkiem:
Napisano 18 Marzec 200519 l ten dzieciak to juz chyba pare razy wlozyl widelec do kontaktu, co ..? szkic bardzo przyjemny
Napisano 18 Marzec 200519 l - Co się stało? Mam coś na twarzy? - Ee, nic. Właściwie to nie PSCS, jakieś 30 min.
Napisano 20 Marzec 200519 l Leee przepraszam za brak pomyslu, ale chcialem pomachac rysikiem a tu zawsze podadza Ci powod ;) Dobrejnocki ;)
Napisano 25 Marzec 200519 l No to BLUKA dawaj przyklad! ;) Moze sie cos tu ruszy, bo jak nie to topic zejdzie smiercia naturalna ;)