Siemolot Napisano 21 Wrzesień 2014 Napisano 21 Wrzesień 2014 Przepraszam za to głupie pytanie ale jestem świeżak i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, mianowicie podczas pracy kiedy wyłączam gamma/Lut correction obraz w głównym oknie prawie znika i tylko przy obracaniu się pojawia, widać tylko jakieś pojedyńcze piksele o co tu chodzi??
skalpel3d Napisano 22 Wrzesień 2014 Napisano 22 Wrzesień 2014 zainstaluj aktualizacje sterowników karty graficznej i aktualizacje do maxa na którym pracujesz
Siemolot Napisano 22 Wrzesień 2014 Autor Napisano 22 Wrzesień 2014 (edytowane) Serdeczne dzięki za pomoc, sterowiki i aktualizacja zrobione, niestety nic nie pomogło: tak to wygląda kiedy wyłączam gamma\lutCorrection. projekt zamienia się w cos takiego . pomocy!;) Edytowane 22 Wrzesień 2014 przez Siemolot
skalpel3d Napisano 24 Wrzesień 2014 Napisano 24 Wrzesień 2014 czy to samo dzieje ci się jak zmienisz model wyświetlania z realistic na shaded?
Siemolot Napisano 26 Wrzesień 2014 Autor Napisano 26 Wrzesień 2014 czy to samo dzieje ci się jak zmienisz model wyświetlania z realistic na shaded? To samo, mogę tylko pracować kiedy ustawię na wireframe
natas Napisano 26 Wrzesień 2014 Napisano 26 Wrzesień 2014 Customize/Preferences/Viewports i spróbuj zmienić z nitrus na directx albo OpenGl i sprawdź czy nadal tak samo się dzieje. Po zatwierdzeniu zmian konieczny restart maxa.
Siemolot Napisano 30 Wrzesień 2014 Autor Napisano 30 Wrzesień 2014 Napisz jaką masz kartę graficzną Wcześniej musiałem zainstalować złe sterowniki, poprawiłem to i wszystko działa dobrze, wielkie dzięki za pomoc!!!!!!, ale ze mnie głąb, mogłem to zrobić na samym poczatku
Rekomendowane odpowiedzi