Napisano 21 Wrzesień 201410 l Przepraszam za to głupie pytanie ale jestem świeżak i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, mianowicie podczas pracy kiedy wyłączam gamma/Lut correction obraz w głównym oknie prawie znika i tylko przy obracaniu się pojawia, widać tylko jakieś pojedyńcze piksele o co tu chodzi??
Napisano 22 Wrzesień 201410 l zainstaluj aktualizacje sterowników karty graficznej i aktualizacje do maxa na którym pracujesz
Napisano 22 Wrzesień 201410 l Autor Serdeczne dzięki za pomoc, sterowiki i aktualizacja zrobione, niestety nic nie pomogło: tak to wygląda kiedy wyłączam gamma\lutCorrection. projekt zamienia się w cos takiego . pomocy!;) Edytowane 22 Wrzesień 201410 l przez Siemolot
Napisano 24 Wrzesień 201410 l czy to samo dzieje ci się jak zmienisz model wyświetlania z realistic na shaded?
Napisano 26 Wrzesień 201410 l Autor czy to samo dzieje ci się jak zmienisz model wyświetlania z realistic na shaded? To samo, mogę tylko pracować kiedy ustawię na wireframe
Napisano 26 Wrzesień 201410 l Customize/Preferences/Viewports i spróbuj zmienić z nitrus na directx albo OpenGl i sprawdź czy nadal tak samo się dzieje. Po zatwierdzeniu zmian konieczny restart maxa.
Napisano 30 Wrzesień 201410 l Autor Napisz jaką masz kartę graficzną Wcześniej musiałem zainstalować złe sterowniki, poprawiłem to i wszystko działa dobrze, wielkie dzięki za pomoc!!!!!!, ale ze mnie głąb, mogłem to zrobić na samym poczatku