Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja pierwsza scena jaka zamieszczam na forum ... mini chaos , ale widzicie tam cos jeszcze ??....

Scena zostaje zakończona i bez poprawek ....Dzienkuje za wszelkie komentarze ...

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Cos jeszcze iwdze, jakies bable i inne dziwne rzeczy ale nie wiem co to jest. Ogolnie kiespko to wyszlo jezeli mial to byc flesz na tle gwiazdzistego nieba i planet.

Napisano

To wlasciwei przypadek :D ... nic wiecej ale mis ie podobal po czasie jak wrzucilem go na tapete zaczol mnie inspirowac :D

Napisano

A myślałem, że me oczy nie zobaczą niczego gorszego niż poprzednia twoja pracka... Myliłem się. Nawet jak na pierwszą prackę - to jest koszmar :/

Napisano

mw4d, złośliwcze, widzę, że nie poprzestaniesz na gnieceniu mej osoby. radzę przestać strzelać do mnie tekstami, inaczej twa kariera będzie krótka i bolesna. nie to, żebym ci groził - to są fakty.

paul_POLSKA: to nie podbudowanie ego, to zadoścuczynienie moim oczom.

pracka jest gniotem i tyle. chyba nikt nie będzie z tym dyskutowal. sa ludzie, ktorzy ewidentnie ZACZYNAJĄ zabawę 3d, ale objawia się to ewidentnym brakiem znajomości programu; sytuacja tutaj ma się troche inaczej. brak jakiejkolwiek estetyki i smaku to nie wada początkujących - to ewidentny brak predyspozycji w tej kwestii. Niestety, jako faceci mamy trochę przegrane... Podczas gdy panny przymierzając sukienki wyrobiły sobie chociaż podstawowe wrażenie estetyczności (o ile miały prawidłowe wzorce w rodzinie), my ze swoimi dresami i brudnymi rekami w piaskownicy przegapiliśmy ten okres w życiu :). Trzeba albo się urodzić "innym", albo latami wyrabiac sobie ten smak. To, przynajmniej dla mnie, oznacza olbrzymi nakład pracy i całkowite prawie zniszczenie w siebie takiej głupiej samczej natury ignoranta kolorystycznego i siłacza :)

Może paplam bzdury - ale o tym wszystkim wiem z autopsji :DD Pracka z tymi elementami MOGŁABY być nawet fajna! Wystarczy je trochę poprzestawiać (kompozycja!) i radykalnie zmienić kolory, poprawić lekko materiały.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności