Napisano 22 Wrzesień 200420 l Oto moja pierwsza próba wykonczenia wykreowanej postaci ,mozna by zec ze sie nie postaralem ... Ale to bylo dawno temu a to wlasnie jest moja pierwsza ukonczona praca ... I jak kolwiek pomyslicie , ukonczylem ja :D... Dzienkuje za wszytkie komentarze :D ( jakie by nie bylo zawsze mile widziane )
Napisano 23 Wrzesień 200420 l Hmm to już twoja druga praca, która kiedys tam robiles, i ktora nie prezentuje wysokiego poziomu, mozna nad nia bylo jeszcze posiedziec. Swoje stare prace mozesz wrzucic do dzialu retro: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=5038&highlight=RETRO
Napisano 23 Wrzesień 200420 l jak sobie przypomne twoje pierwsze pracki to postepy zrobiles wielkie idea fajne na twoim mijscu wrzucilabym pracke do WIP a i postarala sie popracowac nad texturkami i swiatlem :)
Napisano 23 Wrzesień 200420 l nie wiem o co chodzi z ta praca ale wyglada jakbys ja z plasteliny ulepil a co do nazwy evil to nie wyglada na zlo:)
Napisano 23 Wrzesień 200420 l Autor Kiedys to bylo zlo ... dlatego jest uwieziona w kamieniu ... hmm cóz móglbym tlumaczyc ... MeG ... Niedlugo zobaczysz mojego WIP-a hehe :D