SiD Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 Oto moja pierwsza próba wykonczenia wykreowanej postaci ,mozna by zec ze sie nie postaralem ... Ale to bylo dawno temu a to wlasnie jest moja pierwsza ukonczona praca ... I jak kolwiek pomyslicie , ukonczylem ja :D... Dzienkuje za wszytkie komentarze :D ( jakie by nie bylo zawsze mile widziane )
Nimrod Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Hmm to już twoja druga praca, która kiedys tam robiles, i ktora nie prezentuje wysokiego poziomu, mozna nad nia bylo jeszcze posiedziec. Swoje stare prace mozesz wrzucic do dzialu retro: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=5038&highlight=RETRO
flesz_gordon Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 plasko, moglbys nadac nieco klimatu poprzez cieniowanie
MeG Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 jak sobie przypomne twoje pierwsze pracki to postepy zrobiles wielkie idea fajne na twoim mijscu wrzucilabym pracke do WIP a i postarala sie popracowac nad texturkami i swiatlem :)
legion Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 nie wiem o co chodzi z ta praca ale wyglada jakbys ja z plasteliny ulepil a co do nazwy evil to nie wyglada na zlo:)
SiD Napisano 23 Wrzesień 2004 Autor Napisano 23 Wrzesień 2004 Kiedys to bylo zlo ... dlatego jest uwieziona w kamieniu ... hmm cóz móglbym tlumaczyc ... MeG ... Niedlugo zobaczysz mojego WIP-a hehe :D
Rekomendowane odpowiedzi