adek Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Animacja Portals wyprodukowana przez Chaos Group. Za odpowiedzialni byli Viktor Mazhlekov oraz Simeon Sokerov. Pełna treść: Portals - animacja produkcji Chaos Group Link to comment Share on other sites More sharing options...
Temporal Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Genialne! Gdyby jakis polak to zrobil, to by wszyscy sie zachwycali, a ze "korporacyjny" zly chaos group, to brak komentow. Fajna tematyka, fajne swiatlo, no i cos innego niz epickie wybuchy z orkami w tle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Podobało mi się :) Totalnie pojechane, świetny design, dla samego obrazka fajnie się to ogląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkrupa Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Obejrzałem ten film z mega przyjemnością, zdecydowanie moje ulubione klimaty. Ale cały czas miałem wrażenie, że ta stylistyka, muzyka to wypisz wymaluj jak w grze Botanicula (tych samych twórców, którzy zrobili Machinarium). Szybki rzut okiem na "listę płac" i faktycznie - muzyka DVA, czyli tak samo jak w Botaniculi. Widać, że twórcy byli mocno zainspirowani tą grą, co w żadnym razie nie jest zarzutem, bo stworzyli coś zupełnie świeżego, po prostu w tej samej estetyce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts