adek Napisano 30 Wrzesień 2014 Napisano 30 Wrzesień 2014 Pojawiła się nowa, trzecia wersja Ornatrix - pluginu dla 3ds max do generowania włosów i futra Pełna treść: Ornatrix do włosów i futra w nowej odsłonie
jaras Napisano 30 Wrzesień 2014 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) no niby to fajne i szacunek dla Marsela za ciągniecie tego dalej!! byłem pewien ze projekt Ornatrix umarł smiercią naturalną w v2.0 , a tu proszę! - zawsze to jakas maxowa alternatywa dla innych systemów ... aczkolwiek do yeciaka mu jeszcze troszke brakuje ... głownie Arnolda ;) i tak jestem w szoku ze jedne z najlepszych reklam z futrzakami powstały w Ornim - Cartier (ultra szok - byłem pewien ze to w Hudym - Blur ?? WTF ? przeciez oni odeszli od maxa ? .. podobno ... co sie dzieje na tym swiecie? putin, ornatrix, yeti, arnold, zwariowac mozna ;) Edytowane 30 Wrzesień 2014 przez jaras
adek Napisano 30 Wrzesień 2014 Autor Napisano 30 Wrzesień 2014 A what does the fox say w czym robiłeś przypomnij?
jaras Napisano 30 Wrzesień 2014 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) Adek - maja/yeti & 3d light .. Edytowane 1 Październik 2014 przez jaras
Rekomendowane odpowiedzi