Napisano 23 Wrzesień 200420 l witam, jest program do sprawdzania predkosci lacza? mam z kablowki neta i transfer niby 256 kb/s, jednak chcialbym to jakos sprawdzic; mozecie dac namiary na taki prgoramik, jesli taki istnieje? pzdr mikeb
Napisano 23 Wrzesień 200420 l FreeMeter, DAP(download accelerator plus, freeware) w nim sa jakies opcje sprawdzające, no i mozesz cos na probe sciagnąć,Internet Tools 3.36 (monitorowanie wydajności łącza ), DIOD(pokazuje aktualną szybkość i stabilność połączenia). Narzie to pamiętam.
Napisano 23 Wrzesień 200420 l netlimiter - super programik ... mozna sobie dac limin na poszczegolne IP ... np cos sciagasz ze strony i chesz dac wiecej dopalu dla jednego pliku to dajesz limit dla innego a tego zostawiasz ... tak samo dla stron ... mozesz sobie zaplanowac o ktorej dla danej aplikacji wlaczyc jaki limit albo o ktorej wylaczyc ... super rzecz ... bardzo malo pamieci zrzera ...
Napisano 24 Wrzesień 200420 l Autor dzieki wielkie, ale czy jakies z nich to darmowe programiki?? (chodzi mi o te do monitorowania lacza, bo na nich mi zalezy);