baru Napisano 13 Październik 2014 Napisano 13 Październik 2014 witam serdecznie, wrzucam moją ostatnią prace - open space. Komentarze mile widziane. soft: max10 + vray
kowalskikamil Napisano 13 Październik 2014 Napisano 13 Październik 2014 Wszystko jest dosyć płaskie(ziemia w doniczce,wykładzina), mało refleksów wg mnie (materiał biurka), ponadto wykładzina Ci tailinguje.
jacekszy0 Napisano 13 Październik 2014 Napisano 13 Październik 2014 I chyba proporcje wielu rzeczy są z czapy :) bo kontenerek biurowy ma szerokość mniejszą od krzesła? Monitorki też jakieś takie mizernie małe.
Azbesty Napisano 13 Październik 2014 Napisano 13 Październik 2014 całość wrażenie sprawia złej skali. Materiały są do poprawki w sumie wszystkie strasznie plastikowy jest ten sufit a rury to już szczególnie. wentylatoro lampy tragedia wyglądają... najlepiej to w sumie tutaj roślinki wyszły. Klawiatury wtf!?
Przeuroczo Napisano 14 Październik 2014 Napisano 14 Październik 2014 I takie straszne kopiuj wklej. wszystkie krzesła są ustawione identycznie, co w rzeczywistości jest nierealne. Taka otwarta przestrzeń biurowa jest owszem powtórzeniem jednego zestawu do znudzenia, ale gdyby dodać tu jakiś czynnik ludzki i sprawić, że przestrzeń byłaby bardziej żywa...
baru Napisano 14 Październik 2014 Autor Napisano 14 Październik 2014 dzięki za trafne komentarze, postaram się powrzucam więcej informacji z tej sceny, mam nadzieje że pomożecie :) kowalskikamil - powrzucam materiały, może będziesz mógł coś podpowiedzieć. Co to wykładziny niestety takimi dysponuje teksturami a ma być zgodna 1:1. jacekszy0 - kontenerek ma szerokość 43 cm a szerokość siedziska 50cm :) odpowiedź brzmi tak. Monitory mogą być 14 cali :) (chyba że już takich nie produkują) Azbesty - mógłbyś rozwinąć wątek co do skali. Jeżeli chodzi o materiały to powrzucam je na forum, może będziesz mógł podpowiedzieć. Przeuroczo - zgadza się
Azbesty Napisano 14 Październik 2014 Napisano 14 Październik 2014 myślę że głowną przyczyną jest źle ustawiony specular.
Rekomendowane odpowiedzi