Napisano 13 Październik 201410 l witam serdecznie, wrzucam moją ostatnią prace - open space. Komentarze mile widziane. soft: max10 + vray
Napisano 13 Październik 201410 l Wszystko jest dosyć płaskie(ziemia w doniczce,wykładzina), mało refleksów wg mnie (materiał biurka), ponadto wykładzina Ci tailinguje.
Napisano 13 Październik 201410 l I chyba proporcje wielu rzeczy są z czapy :) bo kontenerek biurowy ma szerokość mniejszą od krzesła? Monitorki też jakieś takie mizernie małe.
Napisano 13 Październik 201410 l całość wrażenie sprawia złej skali. Materiały są do poprawki w sumie wszystkie strasznie plastikowy jest ten sufit a rury to już szczególnie. wentylatoro lampy tragedia wyglądają... najlepiej to w sumie tutaj roślinki wyszły. Klawiatury wtf!?
Napisano 14 Październik 201410 l I takie straszne kopiuj wklej. wszystkie krzesła są ustawione identycznie, co w rzeczywistości jest nierealne. Taka otwarta przestrzeń biurowa jest owszem powtórzeniem jednego zestawu do znudzenia, ale gdyby dodać tu jakiś czynnik ludzki i sprawić, że przestrzeń byłaby bardziej żywa...
Napisano 14 Październik 201410 l Autor dzięki za trafne komentarze, postaram się powrzucam więcej informacji z tej sceny, mam nadzieje że pomożecie :) kowalskikamil - powrzucam materiały, może będziesz mógł coś podpowiedzieć. Co to wykładziny niestety takimi dysponuje teksturami a ma być zgodna 1:1. jacekszy0 - kontenerek ma szerokość 43 cm a szerokość siedziska 50cm :) odpowiedź brzmi tak. Monitory mogą być 14 cali :) (chyba że już takich nie produkują) Azbesty - mógłbyś rozwinąć wątek co do skali. Jeżeli chodzi o materiały to powrzucam je na forum, może będziesz mógł podpowiedzieć. Przeuroczo - zgadza się