jefim Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Witam. Zostałem poproszony o podanie specyfikacji komputera( głównie architektura i vray). Stwierdzili, żebym nie patrzył na ceny sprzętu. Zawsze szukałem jakiegoś używanego na allegro. Wystarczyło szukać w zestawach wpisując "xeon" i można było trafić na bardzo dobry sprzęt w bardzo dobrej cenie. Ostatnio pracowałem na 2 komputerach co sobie bardzo ceniłem. Zrobiłem sobie pulpit zdalny i można było jednocześnie renderować i pracować nad kolejnym projektem. Także jeśli moglibyście polecić jakiś zestaw (wraz z monitorem). Byłbym wdzięczny.
skalpel3d Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Najlepiej napisz do Matszklar( [email protected]) forumowego przedstawiciela http://www.gpucomputer.pl najszybciej uzyskasz od niego konkretna cene jak i poradę co dokładnie masz kupić
jefim Napisano 16 Październik 2014 Autor Napisano 16 Październik 2014 a macie jakiś inny kontakt do gpucomputer.pl bo z kotaktu na ich stronie ciągle mi wyskakuje, że wiadomość nie została wysłana
matszklar Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 hej pisz na [email protected] pozdro
Rekomendowane odpowiedzi