3Dart Napisano 27 Październik 2014 Napisano 27 Październik 2014 Witam wszystkich. Chciałem przedstawić nową wizkę która zrobiłem bardziej dla siebie. Yamaha modelowana na szybko w takiej średniej szczegółowości na potrzeby wizualziacji restauracji Yamahy dla jednego klienta. Na początku chciałem kupić gotowy model i wstawić ponieważ Yamaha miała robić tylko za meble bez renderów z bliska ale nie znalazłem dostępnej Yamahy bolt w 3D, może też za słabo szukałem ;). Yaamahe wymodelowałem ponad dzień a posta zrobiłem na drugi dzień w sumie można powiedzieć że model i wizki zajęły mi 2 dnia. Soft: Max Mental Photoshop Nie wiem jak na waszych monitorach barwy się zgrywają, więc odbiór może być różny ;).
mariuszs Napisano 28 Październik 2014 Napisano 28 Październik 2014 możesz podać w godzinach ile Ci zajęło modelowanie?
Szwadron Napisano 28 Październik 2014 Napisano 28 Październik 2014 Fajna praca chociaż nie wszystkie materiały mi podchodzą...
W Art Napisano 28 Październik 2014 Napisano 28 Październik 2014 Wow - jeżeli w jeden dzień to wymodelowałeś to szacun. Ja się nad moim motocyklem już męczę uuuuuuu i jeszcze trochę. Musze sobie aż przerwy robić.
3Dart Napisano 28 Październik 2014 Autor Napisano 28 Październik 2014 Do Mariuszs - Sumując modelowanie trwało 16 godzin, oczywiście nie ma tutaj wielu detali model jest wymodelowany w sposób taki aby optycznie na ujęciach wyglądał jak wymodelowany w całości.
Rekomendowane odpowiedzi