Mkaszpir Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 Witam. Przedstawiam tu WIP pracki ktorą powoooli maluję cyfrowo :D Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane. Oto sam szkic: http://www.republika.pl/cichosza/Zabytki03.jpg Na jego podstawie pierwszy malunek w kolorze, brak detali, ogólny zarys barw jeno Oto kolor: http://www.republika.pl/cichosza/zk.jpg Jeśli widzicie jakieś błędy lub macie sugestie to chętnie wysłucham. Aktualizacje nie będą jednak zaczęste. :D
SCORPI Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 jak narazie bajra bardzo fajny klimat kolory i kompozycja :)
misiekhc Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 eee o tej godzinie mnie sie nie podoba zobaczymy pozniej... mimo wsio szac
Cpt.Obvious Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 szkic byl fajny, z kolorkami troszke gorzej. sam obrazek kojarzy mi sie z artami z 80-90' spróbował zagrac na elementach konsturukcji światłem, do dzieła bardzo fajna pracka moze wyjsc z tego.
Mkaszpir Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 Kolejny etap sukcesywnie likwiduję "białe plamy" :D
Łukasz Jaskólski Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Fajne. Sugeruje wzmocnienie kontrastu miedzy elementami w swietle i w cieniu , niebo masz bezchmurne ,a z kolorow wnioskuje ze to srodek dnia - więc cienie powinny być wyrazne.
Mkaszpir Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 Docelowo pojawią się chmurki, ale raczej w tle. Niedługo przyjdzie pora na cienie :D
Mkaszpir Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 Oto kolejna aktualizacja, tym razem chcę powoli dopracowac postać by później zająć się 2 i 3 planem. Oto moje postępy w tej materii, jak zwykle wasze opinie mile widziane :D
spoon Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 czy pani zdjęcie cyfrą robi:P a tak poważnie, to chyba mocniejsze kontrasty by się przydały, bo sie wszystko troche zlewa. pozdro
Marcel Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Czuję, ze ta praca będzie świetna, ale coś mi nie pasuje w lewym pośladku i prawym biodrze. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi