PolypodyVR Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) Cześć! Wrzucam parę zdjęć i film z mojej zabawy w Unreal Engine 4. Świetny soft o olbrzymich możliwościach. Rozglądam się za pracą/praktykami w Game Dev więc bardzo chętnie wysłucham wszelkich uwag co jeszcze mogę poprawić. A jakby ktoś coś wiedział że ktoś kogoś szuka to dawajcie znać :D. Soft to Unreal Engine 4, Maya, Zbrush i Photshop. Pozdrawiam ! https://www.youtube.com/watch?v=KU8EIH79NYY Edytowane 4 Listopad 2014 przez PolypodyVR
Reynevan Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 Pierwszy screen bardzo fajny, kojarzy mi sie z jakims mass effectem :)
Reanimator Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 Jezeli wszystko co tu widze zrobiles sam to wciagnalbym Cie na juniora, a juz nosem na praktykanta. Jezeli nie jestes oczywiscie psychopata mordujacym kotki ;) P.S. Podrzucilem Twojego reela naszemu leadowi enviro, co by spojrzal :)
PolypodyVR Napisano 4 Listopad 2014 Autor Napisano 4 Listopad 2014 Dziękuję za wiadomość. Tak, wszystko zrobiłem sam. Będę wdzięczny za każdą pomoc w znalezieniu pracy :).
czaaje Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 No to miłej pracy przy Cyberpunk'u;p Naprawdę dobre prace, podrzuć więcej!
blukazs Napisano 14 Listopad 2014 Napisano 14 Listopad 2014 (edytowane) Świetnie to wygląda :O Bardzo fajne woooolne najazdy kamerą, czuć lekki surrealizm, zawieszenie w czasie, ambientowa muzyczka w tle - super klimat! Na juniora... co za wyzysk ;D Za takie coś należał by się "normalny" grafik... Edytowane 14 Listopad 2014 przez blukazs
Jonasz_Real Napisano 25 Listopad 2014 Napisano 25 Listopad 2014 Piękności, a nie korzystałeś np. Quixel, dDo?
Rekomendowane odpowiedzi