Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Jestem nowy więc jeżeli wrzuciłem post nie tam gdzie trzeba to z góry przepraszam.

Mam problem ponieważ muszę koordynować zakup jednostek renderujących w nowym projekcie u mnie w firmie. a nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać. Takie dostałem zadanie od mojego szefa :) W tej chwili mamy w firmie 1 komputer o dość dużej mocy przeliczeniowej, który renderuje wizualizacje 3D na nasze potrzeby (korzystamy z 3Dmax), ale niestety kupowany był jakiś czas temu, a technologia mocno idzie do przodu, więc nie chciałbym się na nim wzorować. Byłbym wdzięczny za wszelkiego rodzaju rady/informacje jak powinien wyglądać taki zbiór jednostek renderujących, jaki sprzęt powinniśmy kupić żeby spełniał funkcję "farmy renderującej"? W zamian za pomoc będę mógł odwdzięczyć się specjalnym pakietem do wykorzystania na rendery :)

Czekam na odpowiedzi

Pozdrawiam

Maciek

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 972
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

I co ci mamy odpowiedzieć? Nie wiemy czy masz do wydania 10 tysięcy czy 10 milionów, a to robi malutką różnicę.

Podaj jakiś budżet to będzie można rozmawiać.

Napisano

Budżet jaki posiadam to około 200 tyś.

Napisano

Najlepiej skontaktuj się z ta firmą http://www.gpucomputer.pl mając budżet i dokładne wytyczne do czego chcesz używać sprzętu zapewnia ci kompleksowa obsługę przez doradztwo aż do sprzedaży profesjonalnego sprzętu

Napisano

Odezwałem się do nich i czekam na ofertę. Mam nadzieje, że mi pomogą. 10x 4 help :)

Chyba, że ktoś z forumowiczów jest w stanie mi pomóc ??

Edytowane przez oracle