Napisano 12 Listopad 201410 l CZEŚĆ Wrzucam parę swoich prac , żaden grafik mi jeszcze tego nie oceniał a więc jestem ciekaw co macie do powiedzenia :) Grafiką zajmuje sie od 0,5 roku ... gdy na studiach pojawił sie program 3ds max , aczkolwiek wiadomo jak na studiach nic mnie tam nie nauczono tylko wymagano, uczyłem sie sam z youtuba , obejrzałem mnóstwo tutoriali, mam nadzieje ze nie są tragiczne te moje prace ;p Każdy render nie był jakoś super na wysokich ustawieniach renderowany. Wrzucam pliki w załącznikach bo poprzez link niezbyt mi to wychodzi... nie wiem dlaczego. - - - Połączono posty - - - AAaa... rendery sa po szybkim PHOTOSHOPIE :)
Napisano 13 Listopad 201410 l Duuuuużo pracy jeszcze przed Tobą. Na pewno musisz się nauczyć obserwować co jak wygląda, jakie ma proporcje i jakie są materiały. Wg. mnie lepiej żebyś wrzucił pojedynczo wybrane elementy to WIP'a i się dopytał co zrobić żeby było lepiej i doprowadzić poszczególne elementy do końca, bo klepanie co rusz nowych projektów i robienie na ilość mało Ci da. W każdym z tych wizek jest coś nie tak. Tu szkła nie takie, tu szumy, tu nie dopasowany bieżnik tu coś - jedynie można powiedzieć - działaj dalej i życzyć powodzenia.
Napisano 13 Listopad 201410 l Mnie najbardziej podoba się pokój (pomijam klamki w oknach ;) ). Powodzenia w dalszych zmaganiach
Napisano 13 Listopad 201410 l Autor no właśnie dlatego dałem do tego dziąłu zebyście mi pomogli... a nie napisali co jest zle i poszli :) " niedopasowany bieznik " - jest to moj projekt wiec nie ma tam niedopasowanego bieznika , pozatym ja tutaj bym chcial dowiedziec sie bardziej o bledach w moich materialach a nie o ogolnym wygladzie obiektu :) a pokoj nie byl robiony na wymiar... wszystko robilem na oko, nic nie mierzylem , czyli skalowanie wszystkich obiektow odbylo sie na oko ;)