Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

CZEŚĆ

Wrzucam parę swoich prac , żaden grafik mi jeszcze tego nie oceniał a więc jestem ciekaw co macie do powiedzenia :)

Grafiką zajmuje sie od 0,5 roku ... gdy na studiach pojawił sie program 3ds max ,

aczkolwiek wiadomo jak na studiach nic mnie tam nie nauczono tylko wymagano,

uczyłem sie sam z youtuba , obejrzałem mnóstwo tutoriali, mam nadzieje ze nie są tragiczne te moje prace ;p

Każdy render nie był jakoś super na wysokich ustawieniach renderowany.

Wrzucam pliki w załącznikach bo poprzez link niezbyt mi to wychodzi... nie wiem dlaczego.

- - - Połączono posty - - -

AAaa... rendery sa po szybkim PHOTOSHOPIE :)

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Duuuuużo pracy jeszcze przed Tobą. Na pewno musisz się nauczyć obserwować co jak wygląda, jakie ma proporcje i jakie są materiały. Wg. mnie lepiej żebyś wrzucił pojedynczo wybrane elementy to WIP'a i się dopytał co zrobić żeby było lepiej i doprowadzić poszczególne elementy do końca, bo klepanie co rusz nowych projektów i robienie na ilość mało Ci da. W każdym z tych wizek jest coś nie tak. Tu szkła nie takie, tu szumy, tu nie dopasowany bieżnik tu coś - jedynie można powiedzieć - działaj dalej i życzyć powodzenia.

Napisano

no właśnie dlatego dałem do tego dziąłu zebyście mi pomogli... a nie napisali co jest zle i poszli :)

" niedopasowany bieznik " - jest to moj projekt wiec nie ma tam niedopasowanego bieznika ,

pozatym ja tutaj bym chcial dowiedziec sie bardziej o bledach w moich materialach a nie o ogolnym wygladzie obiektu :)

a pokoj nie byl robiony na wymiar... wszystko robilem na oko, nic nie mierzylem , czyli skalowanie wszystkich obiektow odbylo sie na oko ;)