SantaLarva Napisano 13 Listopad 2014 Napisano 13 Listopad 2014 Siemka dawno nic nie wrzucałem a jako, że mam dużo pozaczynanych partaninek to większe szanse na częstsze uaktualnienia ma ten wątek niż ten z pracami finalnymi. Od jakiegoś już czasu zacząłem dłubać, jak go nazwał mój ponad 2 letni syn: Pacana czyli Spartana w istnej furii więc wrzucam WIPowskie pliki. Brakuje jeszcze sporo detali i tu i ówdzie podrasowania tekstur. Generalnie chciałem sprawdzić czy pacan wpisuję się w klimat, który poeta miał na myśli ;) Oczywiście wszelkie słowa konstruktywnej krytyki mile widziane :)
SantaLarva Napisano 13 Listopad 2014 Autor Napisano 13 Listopad 2014 (edytowane) Wrzucam jeszcze link do turntable: Edytowane 6 Styczeń 2016 przez SantaLarva
Temporal Napisano 15 Listopad 2014 Napisano 15 Listopad 2014 szkoda ze wszystko renderowane w zbrushu, przez co prezentacja lezy a modele naprawde fajne, szkoda :(
Sebazx6r Napisano 15 Listopad 2014 Napisano 15 Listopad 2014 Monotematyczny jesteś. Bohatera 300 słabo widać. Reszta bardzo fajna.
SantaLarva Napisano 16 Listopad 2014 Autor Napisano 16 Listopad 2014 szkoda ze wszystko renderowane w zbrushu, przez co prezentacja lezy a modele naprawde fajne, szkoda :( No prawie wszystko ;) Ten pierwszy wrzut z postacią Venom'a był renderowany w majce (turntable też). Teraz eksploruję keyshota i wkrótce wrzucę jakieś rendery donkiszotowe. dzięki za opinię
SantaLarva Napisano 16 Listopad 2014 Autor Napisano 16 Listopad 2014 Monotematyczny jesteś. Bohatera 300 słabo widać. Reszta bardzo fajna. Czy kolega mógłby rozwinąć temat/wątek z monotematycznością? Nie za bardzo kumam co masz na myśli a szczerze zaintrygowała mnie ta uwaga. Jeśli chodzi o 300 to nie zamierzałem portretować ani Leonidasa ani chłopców z ferajny - to miał być taki mój własny dziki Spartan. Ale rozumiem, że mroczny zsaturowany trochę*klimat może przywoływać podobne skojarzenia. Do inspirujących powidoków oscylujących wokół tego tematu dodałbym jeszcze kadry z filmu Immortals http://www.imdb.com/title/tt1253864/ dzięnx
SantaLarva Napisano 16 Listopad 2014 Autor Napisano 16 Listopad 2014 (edytowane) Edytowane 6 Styczeń 2016 przez SantaLarva
Temporal Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 Małpiak jest genialny, stylistyka venoma tez super.
Sebazx6r Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 Santalarva z tą monotematycznością to było do przedmówcy. Fajna małpa.
SantaLarva Napisano 19 Listopad 2014 Autor Napisano 19 Listopad 2014 Santalarva z tą monotematycznością to było do przedmówcy. Fajna małpa. Spoko. Dzięki chłopaki za dobre słowo.
SantaLarva Napisano 19 Listopad 2014 Autor Napisano 19 Listopad 2014 Wziąłem byłem stary obj z Venomem, wrzuciłem do Keyshota i wkliknąłem enter parę razy ;) Ten pierwszy renderował się 24h bez 40 sekund. Generalnie chyba lepiej używać realtime render bo różnice są mikroskopijne a czasu szkoda.
SantaLarva Napisano 6 Styczeń 2016 Autor Napisano 6 Styczeń 2016 (edytowane) Edytowane 6 Styczeń 2016 przez SantaLarva
Rekomendowane odpowiedzi